co medzi stojan a akvarko



Technika - filtrácia akvária, problémy s osvetlením, kryty na osvetlenie, reverzná osmóza, aktívne uhlie, ohrev akvária....

co medzi stojan a akvarko

Odoslaťod palkin » 13 Jún 2008 19:13 pm

Prave stojim pred velkou dilemou. Spravil som si stojan s profilu JaKL a pozvaral som si. Moze mi niekto poradit co mam dat medzi železný stojan a akvarko? Niekto mi hovori ze najlepsi je polystyren, iny mi hovorí daj drevo. CO si mam vybrat? diky za odpoved :roll:
palkin
 
Príspevky: 21
Založený: 13 Jún 2008 19:06 pm
Bydlisko: PB

Reklama

Odoslaťod romanK » 13 Jún 2008 19:17 pm

urcite polystyren
Obrázok používateľa
romanK
 
Príspevky: 223
Obrázky: 29
Založený: 01 Mar 2007 15:51 pm
Bydlisko: kosice

Re: co medzi stojan a akvarko

Odoslaťod palkin » 13 Jún 2008 20:27 pm

a aky hruby by mal byt na 250l? V akych obchodoch ho kupim? narezu mi ho aj na mieru?, alebo su iba vyrobne parametre. diky :)
palkin
 
Príspevky: 21
Založený: 13 Jún 2008 19:06 pm
Bydlisko: PB

Odoslaťod romanK » 13 Jún 2008 21:15 pm

kup v hornbachu hrubka 1cm
Obrázok používateľa
romanK
 
Príspevky: 223
Obrázky: 29
Založený: 01 Mar 2007 15:51 pm
Bydlisko: kosice

Odoslaťod alexx5 » 14 Jún 2008 08:40 am

Polystyren kúpiš aj v každých stavebninách.Tabulu hrúbky 2 cm a rozmerov 0,5m * 1,0m kúpiš za 20 Sk.Na potrebné rozmery si to narežeš nožom sám.
Obrázok používateľa
alexx5
 
Príspevky: 192
Založený: 09 Feb 2006 10:56 am
Bydlisko: Dubnica n/V

Re: co medzi stojan a akvarko

Odoslaťod palkin » 14 Jún 2008 09:13 am

to mam akurat rozmer stojana meter krat meter a pol. diky za rady. dufam ze to bude klapat
palkin
 
Príspevky: 21
Založený: 13 Jún 2008 19:06 pm
Bydlisko: PB

Re: co medzi stojan a akvarko

Odoslaťod Silvester Valentin » 14 Jún 2008 16:03 pm

palkin napísal:Prave stojim pred velkou dilemou. Spravil som si stojan s profilu JaKL a pozvaral som si. Moze mi niekto poradit co mam dat medzi železný stojan a akvarko? Niekto mi hovori ze najlepsi je polystyren, iny mi hovorí daj drevo. CO si mam vybrat? diky za odpoved :roll:


mam tomu rozumiet ze mas ram okolo hran akvarka a v strede nic ?
lebo ak ano je asi rozumnejsie dat drevo na ten ram a pod neho polystyren.
takto sa vaha rozlozi a stred akvaria bude podoprety tiez.
Obrázok používateľa
Silvester Valentin
 
Príspevky: 301
Obrázky: 13
Založený: 15 Máj 2005 09:56 am
Bydlisko: BA

Re: co medzi stojan a akvarko

Odoslaťod palkin » 14 Jún 2008 18:42 pm

no v rame mam spravenu priecku...a uz som dal ten polystyren, bude to asi najrozumnejsie. ten stojan je spraveny na mieru akvarku, takze by nemal byt problem
palkin
 
Príspevky: 21
Založený: 13 Jún 2008 19:06 pm
Bydlisko: PB

Re: co medzi stojan a akvarko

Odoslaťod zefo » 14 Jún 2008 20:36 pm

To budes mat AQ s podorysom 150cmx100cm?Dobreee!
Obrázok používateľa
zefo
 
Príspevky: 5
Obrázky: 8
Založený: 05 Mar 2006 20:51 pm
Bydlisko: SNV

Odoslaťod Mariok » 15 Jún 2008 00:38 am

250l=15x10x1,6 !!! To akva bude vysoké 16 - 17 cm??? :shock:
Obrázok používateľa
Mariok
 
Príspevky: 1469
Obrázky: 53
Založený: 21 Dec 2006 19:14 pm
Bydlisko: Martin

Odoslaťod shadow » 15 Jún 2008 08:18 am

NO NEVIEM NENI 17 CM VYSKA TROCHU MALO?? :?:
Obrázok používateľa
shadow
 
Príspevky: 2
Založený: 22 Máj 2008 19:32 pm
Bydlisko: BRATISLAVA

Re: co medzi stojan a akvarko

Odoslaťod palkin » 15 Jún 2008 15:21 pm

250L - 100-50-50
palkin
 
Príspevky: 21
Založený: 13 Jún 2008 19:06 pm
Bydlisko: PB

Odoslaťod Mariok » 15 Jún 2008 15:28 pm

"to mam akurat rozmer stojana meter krat meter a pol. diky za rady. dufam ze to bude klapat" - reagovali sme na tvoj výrok. :D
Obrázok používateľa
Mariok
 
Príspevky: 1469
Obrázky: 53
Založený: 21 Dec 2006 19:14 pm
Bydlisko: Martin

Re: co medzi stojan a akvarko

Odoslaťod palkin » 15 Jún 2008 20:39 pm

dakujem za radu. uz sa vsetci rozumieme :lol: Prave som rozdychal moje nove akvarko od kamosa. No spravil mi tam taky cudny filter. Je ze pozadim. Na jednej strane su sietky a na opacnej diera pre cerpadlo. zapol som to a molitan na ktorom je cerpadlo sa sprava inak. zacina sa akoby krystalizovat. Je to v poriadku? alebo by som mal nieco zmenit. diky
palkin
 
Príspevky: 21
Založený: 13 Jún 2008 19:06 pm
Bydlisko: PB


Naspäť na Technika

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.