TereZzka: Nič nevyhadzuj, tých chrobákov tam nebude toľko, aby ti ich úhyn/ak sú tam ešte nejaké/ spôsobil kalamitu v akváriu.
Mariok napísal:Ľudia, prosím Vás, nežartujte týmto spôsobom!!! Poznám pár ľudí tu na fóre, ktorí to môžu zobrať vážnea podpália/vydymia celý byt!!!
TereZzka: Nič nevyhadzuj, tých chrobákov tam nebude toľko, aby ti ich úhyn/ak sú tam ešte nejaké/ spôsobil kalamitu v akváriu.
angelika napísal:ts.jethro - v akvaristike mi povedali, aby som to macala aspon tyzden vo vode a prevarila.. kedze tyzden mi pride vela, tak som to len prevarila a vycistila.. predsa len to v obchode stalo a bohvie aky je tam sajrajt nachytany
sice mi aj povedali, ze do mojho 63L akva mozem dat 50neoniek.. tak teraz neviem ci im mam vobec verit
Barbora =) - dakujem, nechala som ho v akva cez noc a nefarbivoda je cistucka.. ale ked som ho vytiahla z hrnca, tak bola hneda
rusty napísal:Adhara. Ja mám samorast zo Slovenského raja. Poriadne som ho očistil drôtenov kefou. Dal som ho na 5 minút do vriacej vody. Potom som ho nechal v plastovom vedre s vodou, aby riadne nasiakol vodou a neplával. Zakaždým, keď sa voda zafarbila do hneda som vymenil vodu za čistú. Asi po mesiaci už samorast nefarbil vodu a neplával na hladine. Teraz ho mám v akvárií a vyzerá pekne. Nemusíš sa báť, že bude vylučovať toxické látky. Moje Ancistrusy sa od neho nevedia odtrhnúť.
Dobre, dík. Mesiac, to zvládnem.Zaujímavé však je, že jeden kúpený kus dreva, ktorý bol dva roky na suchu mimo akvária ani po tých dvoch rokoch, keď som ho prevarila a vložila do nádrže neplával... ste si istí, že to plávanie súvisí s nasiaknutím vodou?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: ro.bo a 0 hostí.