forum-informacie /neaktualne/



Všetko čo nezapadá do ostatných sekcií - rôzne problémy s chodom akvária, fotografovanie, pozadia....

Odoslaťod laci » 20 Jan 2009 21:31 pm

marlo napísal:laci : ak mozes urob printscreen obrazovky uloz to niekde napr. tu :
Kód: Vybrať všetko
www.obrazok.eu


a hod sem link.
Daj vediet aj aky mas monitor ...velkost.?

Ď.

Momentálne som doma , mám tu rovanaké rozlíšenie ako som uviedol a už je to OK.

Vďaka marlo/salik :)
Obrázok používateľa
laci
 
Príspevky: 1546
Obrázky: 25
Založený: 10 Sep 2006 15:57 pm
Bydlisko: Ploské, Košice - okolie

Reklama

Odoslaťod Vojtek » 29 Jan 2009 09:57 am

Chcel by som ohlásiť jeden problém. Používam Internet explorer na operačnom systéme Vista. Často sa mi stáva, ale jedine keď prezerám túto stránku, že i-explorer zamrzne a musím ho násilne vypnúť. To by som prežil, ale je s tým spojené to, že stratím informácie o nových príspevkoch, obrázkoch a komentároch.

Stáva sa to len mne?

Vedeli by ste to nejako vyriešiť?
Vojtek
 
Príspevky: 77
Obrázky: 24
Založený: 15 Jan 2007 20:26 pm
Bydlisko: Bratislava

Odoslaťod majko » 29 Jan 2009 10:14 am

No ja mam skor problem, ze casto musim prihlasovat aj ked mam zapnutu automatiku. A stava sa to aj tak ze som prihlaseny na hlavnej stranke a kliknem na temu a zrazu som anonym.
Obrázok používateľa
majko
 
Príspevky: 1366
Obrázky: 54
Založený: 04 Aug 2003 09:07 am
Bydlisko: ZV-Očová

Odoslaťod denkz0ne » 29 Jan 2009 10:16 am

majko: vymaz si cache, cookies v prehliadaci, zvycajne to pomaha;)
Obrázok používateľa
denkz0ne
 
Príspevky: 69
Obrázky: 47
Založený: 15 Mar 2008 22:19 pm
Bydlisko: Bratislava, Podunajské Biskupice

Odoslaťod jozino » 29 Jan 2009 10:20 am

Vojtek napísal:Chcel by som ohlásiť jeden problém. Používam Internet explorer na operačnom systéme Vista. Často sa mi stáva, ale jedine keď prezerám túto stránku, že i-explorer zamrzne a musím ho násilne vypnúť. To by som prežil, ale je s tým spojené to, že stratím informácie o nových príspevkoch, obrázkoch a komentároch.

Stáva sa to len mne?

Vedeli by ste to nejako vyriešiť?


Riesenie je velmi jednoduche :)
Obrázok
Obrázok používateľa
jozino
 
Príspevky: 148
Obrázky: 17
Založený: 14 Jan 2006 10:16 am
Bydlisko: Tlmače

Re: forum-informacie

Odoslaťod STH » 29 Jan 2009 13:58 pm

mne IE pod Vistou nestrajkuje...ani 64bit a ni klasika nema problemy so strankou akva.sk :roll:
Obrázok používateľa
STH
 
Príspevky: 530
Obrázky: 38
Založený: 03 Jan 2007 20:45 pm
Bydlisko: Žilina

Odoslaťod marlo » 29 Jan 2009 14:31 pm

majko napísal:No ja mam skor problem, ze casto musim prihlasovat aj ked mam zapnutu automatiku. A stava sa to aj tak ze som prihlaseny na hlavnej stranke a kliknem na temu a zrazu som anonym.


to moze byt sposobene aj tvojim ISP.



Vistu nemam ,nepouzivam IE takze bohuzial neviem povedat preco ti to zamrzne.
Ak to nahodou robi aj niekomu inemu tak pls dajte vediet
Obrázok používateľa
marlo
akvaland.sk
akvaland.sk
 
Príspevky: 1408
Obrázky: 25
Založený: 13 Jún 2002 14:13 pm
Bydlisko: Bratislava

Odoslaťod lubosov » 29 Jan 2009 16:32 pm

jjjj
Obrázok používateľa
lubosov
 
Príspevky: 71
Obrázky: 0
Založený: 18 Okt 2005 17:47 pm
Bydlisko: Bratislava

Odoslaťod xDodox » 29 Jan 2009 16:40 pm

Vojtek napísal:Chcel by som ohlásiť jeden problém. Používam Internet explorer na operačnom systéme Vista. Často sa mi stáva, ale jedine keď prezerám túto stránku, že i-explorer zamrzne a musím ho násilne vypnúť. To by som prežil, ale je s tým spojené to, že stratím informácie o nových príspevkoch, obrázkoch a komentároch.

Stáva sa to len mne?

Vedeli by ste to nejako vyriešiť?

Nahoď si IE 8.0 RC1.
Obrázok používateľa
xDodox
Moderátor
 
Príspevky: 3030
Obrázky: 0
Založený: 24 Máj 2004 09:56 am
Bydlisko: Bratislava

Odoslaťod majko » 29 Jan 2009 21:00 pm

No vymazat cahe nepomaha, mam IE8 (robilo to aj sIE7 a IE6) a robi to aj FF :D
Obrázok používateľa
majko
 
Príspevky: 1366
Obrázky: 54
Založený: 04 Aug 2003 09:07 am
Bydlisko: ZV-Očová

Odoslaťod bronx » 29 Jan 2009 21:38 pm

majko napísal:No vymazat cahe nepomaha, mam IE8 (robilo to aj sIE7 a IE6) a robi to aj FF :D


a co opera??? www.opera.com
Obrázok používateľa
bronx
 
Príspevky: 108
Obrázky: 11
Založený: 06 Aug 2008 05:24 am
Bydlisko: ŽILINA-Hl/5

Odoslaťod majko » 29 Jan 2009 22:26 pm

Tu mam tiez , ale nepouzivam. Skusim.
Obrázok používateľa
majko
 
Príspevky: 1366
Obrázky: 54
Založený: 04 Aug 2003 09:07 am
Bydlisko: ZV-Očová

Odoslaťod zulu » 29 Jan 2009 22:36 pm

a co safari? :P
Obrázok používateľa
zulu
 
Príspevky: 136
Obrázky: 8
Založený: 03 Jan 2008 09:15 am
Bydlisko: Bratislava, Prievidza

Odoslaťod dusik » 29 Jan 2009 22:38 pm

zulu napísal:a co safari? :P

Nebodaj používaš?

Tiež sa mi páčil, ale veľa stránok mi nechcel otvoriť :(
Obrázok používateľa
dusik
 
Príspevky: 1187
Obrázky: 21
Založený: 27 Nov 2008 21:57 pm
Bydlisko: Martin

Odoslaťod fiz » 29 Jan 2009 23:09 pm

firefox je najlepsi :idea:
Obrázok používateľa
fiz
 
Príspevky: 183
Obrázky: 1
Založený: 10 Dec 2008 15:54 pm

Odoslaťod dusik » 29 Jan 2009 23:14 pm

fiz napísal:firefox je najlepsi :idea:


Najspokojnejší som bol s operou, len v poslednej dobe ide nejako pomaly.
Obrázok používateľa
dusik
 
Príspevky: 1187
Obrázky: 21
Založený: 27 Nov 2008 21:57 pm
Bydlisko: Martin

Odoslaťod zulu » 30 Jan 2009 10:21 am

to dusik: v podstate nepouzivam nic ine. mam pre istotu nainstalovanu aj mozilu, ale nikdy ju nebolo treba, takze ja som za safari. ;)
Obrázok používateľa
zulu
 
Príspevky: 136
Obrázky: 8
Založený: 03 Jan 2008 09:15 am
Bydlisko: Bratislava, Prievidza

Odoslaťod dusik » 30 Jan 2009 19:56 pm

zulu napísal:to dusik: v podstate nepouzivam nic ine. mam pre istotu nainstalovanu aj mozilu, ale nikdy ju nebolo treba, takze ja som za safari. ;)


Á, štveš ma idem ho znova vyskúšať, možno sa polepšili. :o
Obrázok používateľa
dusik
 
Príspevky: 1187
Obrázky: 21
Založený: 27 Nov 2008 21:57 pm
Bydlisko: Martin

Odoslaťod Silvester Valentin » 30 Jan 2009 20:00 pm

majko napísal:No ja mam skor problem, ze casto musim prihlasovat aj ked mam zapnutu automatiku. A stava sa to aj tak ze som prihlaseny na hlavnej stranke a kliknem na temu a zrazu som anonym.


robilo a robi mi to tiez v pripade ze dlhsiu dobu vyuzivam len dlhodoby spanok a nie vypnutie . aj pri SP2 a SP3 . mne to vyriesi len restart .
Obrázok používateľa
Silvester Valentin
 
Príspevky: 301
Obrázky: 13
Založený: 15 Máj 2005 09:56 am
Bydlisko: BA

prazdne strankovanie ... galeria

Odoslaťod joko » 23 Máj 2009 00:35 am

Marlo, ked si kuknem toto akvarko "vid link" tak vypisuje ze ma ku obrazku 6 stran textu a pritom ma zaplnenu len jednu stranu. 5 su prazdne.

Obrázok
Obrázok používateľa
joko
 
Príspevky: 1014
Obrázky: 63
Založený: 07 Mar 2003 21:13 pm
Bydlisko: Bratislava

Odoslaťod caloghero » 23 Máj 2009 02:31 am

robi to aj na inych obrazkoch, najcastejsie s vysokou "navstevnostou"
mozno je zle nastaveny counter...
Obrázok používateľa
caloghero
Moderátor
 
Príspevky: 1058
Obrázky: 17
Založený: 13 Jan 2006 20:39 pm
Bydlisko: Velky Kyr

Odoslaťod dusik » 23 Máj 2009 08:05 am

Ja si myslím, že to je počet hodnotení akvária, tie zvyšné stránky :idea:
Obrázok používateľa
dusik
 
Príspevky: 1187
Obrázky: 21
Založený: 27 Nov 2008 21:57 pm
Bydlisko: Martin

Odoslaťod salik » 27 Máj 2009 10:21 am

dusik napísal:Ja si myslím, že to je počet hodnotení akvária, tie zvyšné stránky :idea:

tak tak, hodnotenie uzivatela aj ked bez komentara berie system ako prispevok
Obrázok používateľa
salik
Site Admin
 
Príspevky: 2808
Obrázky: 52
Založený: 07 Jún 2002 19:06 pm
Bydlisko: Sväty Jur

Odoslaťod dusik » 01 Jún 2009 22:13 pm

Prehodili ste stránky do angličtiny? Problém s interpunkciou.
Obrázok používateľa
dusik
 
Príspevky: 1187
Obrázky: 21
Založený: 27 Nov 2008 21:57 pm
Bydlisko: Martin

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Voľná diskusia

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.