kompresor do chovne



Technika - filtrácia akvária, problémy s osvetlením, kryty na osvetlenie, reverzná osmóza, aktívne uhlie, ohrev akvária....

kompresor do chovne

Odoslaťod Mato000 » 09 Nov 2008 15:20 pm

Ahojte kamarati chcem si urobit malu chovnicku cca 1000L a potrebujem nejaky centralny, aby to vsetko utiahol!(5X 150L, 6X 35L,6X 15L a 2X artemka!Rozmyslal som nad ATMANOM HP 8000 ma 4200/H stacilo by to na vsetky akvarka :?: A chcem sa spytat chovatelov, kde sa daju zohnat vzduchovacie kamene,prisavky,spojky,skrtidla......za dobry peniaz!Rozmyslal som nad http://levnaakvaristika.cz celkom nizke ceny co poviete?
Mato000
 
Príspevky: 89
Založený: 25 Aug 2008 13:56 pm
Bydlisko: Bunkovce, Michalovce

Reklama

Re: kompresor do chovne

Odoslaťod xDodox » 09 Nov 2008 15:29 pm

Pozri tému: chovňa, chovňa rýb.
Obrázok používateľa
xDodox
Moderátor
 
Príspevky: 3029
Obrázky: 0
Založený: 24 Máj 2004 09:56 am
Bydlisko: Bratislava

Re: kompresor do chovne

Odoslaťod Mato000 » 11 Nov 2008 16:20 pm

Omg je tu tolko chovatelov a nikto neporady? :?:
Mato000
 
Príspevky: 89
Založený: 25 Aug 2008 13:56 pm
Bydlisko: Bunkovce, Michalovce

Re: kompresor do chovne

Odoslaťod casiomk » 11 Nov 2008 16:32 pm

Mato000 napísal:Omg je tu tolko chovatelov a nikto neporady? :?:



keby si cital akvaburzu tak by si vedel ze tam jeden predavam, ja mam take dva , jeden mam na predaj mne taha celu chovnu a odber iba 44w,alebo novy kupis hocikde ,prisavky je uz problem jedinine znackove a tie su dost drahe
Obrázok používateľa
casiomk
 
Príspevky: 110
Obrázky: 93
Založený: 12 Sep 2006 20:34 pm

Re: kompresor do chovne

Odoslaťod xDodox » 11 Nov 2008 18:43 pm

Mato000 napísal:Omg je tu tolko chovatelov a nikto neporady? :?:

Klasika - nikto neporadí. A čo tak skúsiť pohľadať? Trošku iniciatívy by nezaškodilo.
Obrázok používateľa
xDodox
Moderátor
 
Príspevky: 3029
Obrázky: 0
Založený: 24 Máj 2004 09:56 am
Bydlisko: Bratislava

Re: kompresor do chovne

Odoslaťod Mato000 » 11 Nov 2008 21:04 pm

Hladal som, ale vsetko ma uz iba vnutorne filtre a nie bublifuky! :evil:
Mato000
 
Príspevky: 89
Založený: 25 Aug 2008 13:56 pm
Bydlisko: Bunkovce, Michalovce

Re: kompresor do chovne

Odoslaťod xDodox » 11 Nov 2008 21:37 pm

Mato000 napísal:Hladal som, ale vsetko ma uz iba vnutorne filtre a nie bublifuky! :evil:

Pre začiatok sa nepaprč, láskavo.
A čo tak téma: vzduchova turbína?
A Resun - Membránový kompresor LP 20?
barky napísal:Pouzival som ho asi rok a nemozem nan povedat jedno krive slovo - pohanal okolo 25 molitanovych filtrov.
Kedze som ale neustale zvysoval pocet akvarii musel som ho vymenit za LP60-ku.


Nabudúce až budeš tvrdiť, že si hľadal, tak naozaj najskôr hľadaj.
Obrázok používateľa
xDodox
Moderátor
 
Príspevky: 3029
Obrázky: 0
Založený: 24 Máj 2004 09:56 am
Bydlisko: Bratislava

Re: kompresor do chovne

Odoslaťod laci » 12 Nov 2008 07:58 am

Mato000 napísal:Hladal som, ale vsetko ma uz iba vnutorne filtre a nie bublifuky! :evil:

Nie je pravda :wink:
Obrázok používateľa
laci
 
Príspevky: 1546
Obrázky: 25
Založený: 10 Sep 2006 15:57 pm
Bydlisko: Ploské, Košice - okolie

Re: kompresor do chovne

Odoslaťod Mato000 » 12 Nov 2008 22:19 pm

No ja som zadaval maj terajsi nadpis do vyhladavaca a nic nenaslo a presiel som aj techniku tak z letma! :o
Mato000
 
Príspevky: 89
Založený: 25 Aug 2008 13:56 pm
Bydlisko: Bunkovce, Michalovce

Re: kompresor do chovne

Odoslaťod Mato000 » 12 Nov 2008 22:36 pm

a este stacilo by mi tych 72L/Min na 25 mol. filtrov a 2 kamienky? :shock:
Mato000
 
Príspevky: 89
Založený: 25 Aug 2008 13:56 pm
Bydlisko: Bunkovce, Michalovce

Odoslaťod barky » 13 Nov 2008 09:46 am

Stacilo by ti to uplne bohate, vid vyssie to co som napisal do temy k LP20-ke...
barky
 
Príspevky: 1353
Obrázky: 33
Založený: 01 Apr 2003 15:25 pm
Bydlisko: BA

Re: kompresor do chovne

Odoslaťod Mato000 » 15 Nov 2008 13:18 pm

Re:barky no hej, ale LP-20 ma 26L/h a atman ma 70L/h takze je tam dost vzduchu na 35 filtrom a mozno aj viac!A este neviem sa rozhodnut medzi krmivami sak(sak 55,green,energy miesam ich spolu!) alebo tetraminom!Chcem aby ryby dostali co najviac vitaminov,aby dobre rastli,aby sa samice dobre plnili ikramy!Cital som temu o saku a truvite a tam si ho vsetci chvalili tak neviem!Momentalne krmim sakom(55,green,energit zmiesane spolu!) a som celkom spokojny!
Mato000
 
Príspevky: 89
Založený: 25 Aug 2008 13:56 pm
Bydlisko: Bunkovce, Michalovce


Naspäť na Technika

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.