plnenie flias CO2



Technika - filtrácia akvária, problémy s osvetlením, kryty na osvetlenie, reverzná osmóza, aktívne uhlie, ohrev akvária....

plnenie flias CO2

Odoslaťod palo9167 » 14 Jan 2010 18:00 pm

Ahojte
Nevedeli by ste mi poradit kde v Presove plnia CO2 flase?
Beriem vsetko okrem firmy Livonec(ti len menia)
Vsetkym za pomoc dakujem
palo9167
 
Príspevky: 503
Obrázky: 69
Založený: 23 Dec 2009 21:47 pm

Reklama

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod mobilik » 03 Feb 2010 12:29 pm

V kosiciach ti viem poradit, ja chodim naJazero za par korun plnia...
Obrázok používateľa
mobilik
 
Príspevky: 17
Obrázky: 41
Založený: 03 Feb 2009 18:23 pm
Bydlisko: Kosice

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod matus » 03 Feb 2010 16:41 pm

daj si hladat do gugla - hasiace pristroje prešov, alebo hasiaca technika, ...
vyhladaj ich telefon zavolaj a spytaj sa co chces
viem o firme miromax - ale ta je fkošicoch
Obrázok používateľa
matus
 
Príspevky: 603
Obrázky: 14
Založený: 20 Jan 2005 21:50 pm

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod Tomas54 » 03 Feb 2010 23:16 pm

ja som mu to skusal hladat, ale nikde tie firmy nemali uvedene, ze plnia
Tomas54
 
Príspevky: 1527
Obrázky: 9
Založený: 08 Jan 2009 13:47 pm
Bydlisko: Bratislava - Dubravka

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod pepino » 04 Feb 2010 00:11 am

pokial viem v presove sa co2 plnit neda,ja som pobehal dost firiem co som nasiel na webe a aj po opytani,najblizsie to bude fakt v KE.Ja chodim do vymienat do Fintic,mam 3 kg ,taku nemaju na vymenu ale vzdy mi ochotne pozicaju plnu 1,5 kg aby som mal do toho casu ked mi naplnia tu moju. tolko moja rada :)
pepino
 
Príspevky: 47
Obrázky: 10
Založený: 30 Sep 2009 20:18 pm
Bydlisko: EAST SR

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod mobilik » 04 Feb 2010 12:23 pm

Vsade kde opravuju hasiace pristroje, musia plnit co2, na strankach sa to preto nepise, pretoze sa zaoberaju opravou hasicakou a nie plnenim bomb, ale ked tam skocis osobne urcite ti naplnia, len treba najst taku firmu. V ke tak isto chodim plnit do servisu hasicakou... Inac 2kg flasa ma stoji 1,5€...
Obrázok používateľa
mobilik
 
Príspevky: 17
Obrázky: 41
Založený: 03 Feb 2009 18:23 pm
Bydlisko: Kosice

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod Tomas54 » 04 Feb 2010 15:19 pm

firiem co opravuju hasicak v Presove je viac. Tak si daj na google.sk vyhladat hasiace pristroje Presov
Tomas54
 
Príspevky: 1527
Obrázky: 9
Založený: 08 Jan 2009 13:47 pm
Bydlisko: Bratislava - Dubravka

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod očinta » 05 Feb 2010 00:33 am

Nechce sa mi veriť, že by v okolí Prešova nebola firma zaoberajúca sa so zváracou, hasiacou technikou. Dúfam, že vás nenasrdím a spomeniem, že ja mením v dedinke Koniarovce okr. Topoľčany alebo NR. Veď ide o to aby sme si to vzájomne pomohli. Naplní na počkanie takmer kedykoľvek. Spokojnosť z mojej strany. Poskytujem č.t. 0905216263. Poprípade ohláste sa i iní kde plníte CO. Človek nikdy nevie kedy a kde sa ocitne a jedným vrzom si naplniť CO je tiež výhodou.
očinta
 
Príspevky: 139
Obrázky: 22
Založený: 14 Feb 2009 12:10 pm
Bydlisko: PD

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod Toky » 08 Feb 2010 14:32 pm

Kde presne na Jazere v KE sa dá plniť CO2?
Díky.
Toky
 
Príspevky: 1
Založený: 08 Feb 2010 14:30 pm

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod mobilik » 11 Feb 2010 16:02 pm

http://maps.google.sk/maps?f=q&source=s ... 2&t=h&z=17

Neviem presne nazov firmy, ale je to presne v strede mapy taky biely kruh. Je to ta tlakova nadoba Linde, vidno ju uz z dialky.
Obrázok používateľa
mobilik
 
Príspevky: 17
Obrázky: 41
Založený: 03 Feb 2009 18:23 pm
Bydlisko: Kosice

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod gogo1968 » 11 Feb 2010 18:06 pm

očinta dikes ,mne si teraz veru náramne pomohol s tými Koniarovcami.
Obrázok používateľa
gogo1968
 
Príspevky: 255
Obrázky: 53
Založený: 20 Dec 2007 22:24 pm
Bydlisko: okr.TO

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod očinta » 12 Feb 2010 10:18 am

gogo1968 napísal:očinta dikes ,mne si teraz veru náramne pomohol s tými Koniarovcami.

Veď o to tu ide. Vzájomne si pomôcť. Ja toho pána vždy dopredu kontaktujem telefonicky. Dohodneme sa vždy. Keď idem do NR na nákup nechám mu to doma. Na spiatočnej ceste si to vyplatím a vyzdvihnem. Niekedy mi to naplní na počkanie. Vždy spokojnosť. Vydrží ma 0,5 kg cca 6-7 mesiacov. Pri tej cene 1euo nie je čo riešiť. Bol si tam? Ako si pochodil ? Ja som ho našiel na internete. No v tej dedine som mal problém ho nájsť na prvý krát. Ahoj. Mohli by sa ozvať i ostatní, kde plnia.
očinta
 
Príspevky: 139
Obrázky: 22
Založený: 14 Feb 2009 12:10 pm
Bydlisko: PD

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod roberto33 » 12 Feb 2010 15:33 pm

ja tiež chodím plniť svoju 2kg na počkanie do LINDE a urobí mi to hneď za super cenu 2€, ktorá mi vydrží tak 3 mesiace....
Obrázok používateľa
roberto33
 
Príspevky: 229
Obrázky: 42
Založený: 19 Mar 2008 12:45 pm
Bydlisko: Majerovce

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod očinta » 13 Feb 2010 21:52 pm

Pre roberto33.
Čím to rozprašuješ do akva.
Koľko litrov s tým kŕmiš. Ahoj.
očinta
 
Príspevky: 139
Obrázky: 22
Založený: 14 Feb 2009 12:10 pm
Bydlisko: PD

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod Tomas54 » 14 Feb 2010 14:33 pm

Ja budem plnit v BA v Hastexe na Starej Vajnorskej. 0,5 kg za 1 €
Tomas54
 
Príspevky: 1527
Obrázky: 9
Založený: 08 Jan 2009 13:47 pm
Bydlisko: Bratislava - Dubravka

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod hofi » 14 Feb 2010 14:52 pm

palo9167 napísal:Ahojte
Nevedeli by ste mi poradit kde v Presove plnia CO2 flase?
Beriem vsetko okrem firmy Livonec(ti len menia)
Vsetkym za pomoc dakujem

Skús kontaktovať Deda.On mi spomínal,že Co2 plnia niekde pri hoteli Šariš.
Obrázok používateľa
hofi
 
Príspevky: 1144
Obrázky: 0
Založený: 11 Nov 2007 22:00 pm

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod anderko » 14 Feb 2010 18:11 pm

Mám fľašu z net-shopu, bol som pre ňu v KE. Tam my povedali,že v PO plní fľaše nejaká firma na ulici Ku surdoku .
Obrázok používateľa
anderko
 
Príspevky: 4
Obrázky: 6
Založený: 01 Máj 2008 14:15 pm

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod Kubo » 14 Feb 2010 18:18 pm

V Ke je viac firiem ktore plnia CO2. Minimalne 5 ich tu bude. Ja chodim bud do Messeru na juznu triedu (tusim , ze sa tam nachadza este jedna firmicka) alebo pri presovskej ceste je zvaracska skola tam sa da tiez , no netusim ci to plnia na pockanie , ja flase vymienam za plne. Potom smerom na USS je tiez hlavna pobocka Messer. Vecsinou aj tak asi zasobuje vsetky firmy Messer , teda nie vsetky ale tie v KE a mozno aj inde. :)
Obrázok používateľa
Kubo
 
Príspevky: 1579
Obrázky: 161
Založený: 19 Mar 2005 22:50 pm
Bydlisko: Kosice

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod roberto33 » 14 Feb 2010 23:00 pm

To očinta :rozprašujem to týmto :
Kód: Vybrať všetko
http://www.shopakva.sk/co2-difuzer-turbo-motoricky-p-1957.html


a tej druhej otázke Ti nerozumiem... :(
Obrázok používateľa
roberto33
 
Príspevky: 229
Obrázky: 42
Založený: 19 Mar 2008 12:45 pm
Bydlisko: Majerovce

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod očinta » 15 Feb 2010 12:02 pm

Pre roberto33.
Mal som na mysli,do koľkých litrov rozprašuješ CO2.
Ahoj.
očinta
 
Príspevky: 139
Obrázky: 22
Založený: 14 Feb 2009 12:10 pm
Bydlisko: PD

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod roberto33 » 17 Feb 2010 10:53 am

no do 612L akvária
Obrázok používateľa
roberto33
 
Príspevky: 229
Obrázky: 42
Založený: 19 Mar 2008 12:45 pm
Bydlisko: Majerovce

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod mobilik » 17 Feb 2010 14:06 pm

Kubo napísal:V Ke je viac firiem ktore plnia CO2. Minimalne 5 ich tu bude. Ja chodim bud do Messeru na juznu triedu (tusim , ze sa tam nachadza este jedna firmicka) alebo pri presovskej ceste je zvaracska skola tam sa da tiez , no netusim ci to plnia na pockanie , ja flase vymienam za plne. Potom smerom na USS je tiez hlavna pobocka Messer. Vecsinou aj tak asi zasobuje vsetky firmy Messer , teda nie vsetky ale tie v KE a mozno aj inde. :)


No na vymenu je ich viac, ale ja mam taku starsiu flasu, ktora je nastriekana a tu pochybujem ze niekto vymeni... preto len doplnujem a to nechcu robit vsade...
Obrázok používateľa
mobilik
 
Príspevky: 17
Obrázky: 41
Založený: 03 Feb 2009 18:23 pm
Bydlisko: Kosice

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod palo9167 » 01 Mar 2010 22:11 pm

hofi napísal:
palo9167 napísal:Ahojte
Nevedeli by ste mi poradit kde v Presove plnia CO2 flase?
Beriem vsetko okrem firmy Livonec(ti len menia)
Vsetkym za pomoc dakujem

Skús kontaktovať Deda.On mi spomínal,že Co2 plnia niekde pri hoteli Šariš.


Vdaka hofi to je ten Livonec.Deda poznam osobne a velmi ta chvali
palo9167
 
Príspevky: 503
Obrázky: 69
Založený: 23 Dec 2009 21:47 pm

Re: plnenie flias CO2

Odoslaťod Holubar » 22 Okt 2010 14:00 pm

Napada Vas, kde v KE by som dokazal naplnit/vymenit 2kg flasu (piatok poobede/sobota) ? Nad jazerom dnes odisli skor, uz som ich nestihol.

Miromax ma v KE iba pobocku, vsetko robia v ustredni v Bystrici, takze jedine s cakacou dobou.

Livonec s.r.o. to riesia vymenou, ale maju iba 6kg flase.

pobocka Messer pri juznej triede nema plnicku, dnes boli len do dvanastej a na vymenu ponukaju len zmluvnym partnerom.
Obrázok používateľa
Holubar
 
Príspevky: 217
Obrázky: 4
Založený: 23 Aug 2010 23:36 pm

Ďalšia

Naspäť na Technika

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.