MaximusSk napísal:1. podla čoho budete hodnotit fotky, zalezi aj na kvalite fotky??
hodnotit budu moct vsetci uzivatelia, 20 Mar 2010 08:00 sa spristupni funkcia hodnotenia, bude rovnake ako pri ostatnych fotkach vo fotoalbume, cize 10b/fotka je maximum
MaximusSk napísal:2. ake su pravidla sutaze?? ci len tri fotky od uzivatela to je vsetko?? podla mna tam moze niekto nahadzat fotky z internetu a ma to vyhrate..
3 fotky, uzivatelove, to je vsetko, ako chces kontrolovat ci su naozaj jeho?
MaximusSk napísal:3. budu sa hodnotit fotky aj podla druhov ryb..lebo podla mna ti co chovaji discusov a ine zaujimave ryby maju oproti zaciatocnikom ktory maju gupky a podobne zivorodky trochu vacsiu šancu na vyhru..nebolo by spravodlivejsie ak by sa hodnotenie nechalo na ludi zaregistrovanych tu na akva.sk formou hlasovania??
opakujem, hodnotit budu len uzivatelia
MaximusSk napísal:4. bude zostaveny nejaky rebricek uspesnosti?? aby som vedel na ktorom mieste som skoncil a popripade aby som vedel co zlepsit do dalsej sutaze..
jasne, po skonceni hlasovania budu mat fotky pocet/priemer bodov, budes si ich moct zoradit podla hodnotenia
(aj teraz si mozes zoradit v albume jednotlive kategorie podla roznych moznosti - aj podla hodnotenia)