Kurna to bude asi dislexiaAndy40 napísal:Kubo kedy ? podľa témy už bolo![]()
Andy40 napísal:Hlásim predbežne účasť , keďže už je jar ...
Nie cosi nezmeskal si .Povedal som adminom nech to opravia , ale zatial tu asi neboliMichal1987 napísal:Tak ten sneh ma dosť zaskočil, ale tak snáď už neprekazí cestu z/do Humenného![]()
Inak Kubo, som sa až zľakol, že som zmeškal. Ten čas ale letí.
Michal1987 napísal:Pôvodná zostava to istí
Uz aby dali zakaz fajcenia v celom podniku a bude pokoj a len jedno stretko.arowana napísal:Michal1987 napísal:Pôvodná zostava to istí
Máme dokonca slovenské prvenstvo v tom, že na jednom mieste v rovnakom termíne, máme stretká hneď dve.
Ja, XP a Izzy v jednej miestnosti a vy ostatný v druhej.
Kubo napísal:Uz aby dali zakaz fajcenia v celom podniku a bude pokoj a len jedno stretko.arowana napísal:Michal1987 napísal:Pôvodná zostava to istí
Máme dokonca slovenské prvenstvo v tom, že na jednom mieste v rovnakom termíne, máme stretká hneď dve.
Ja, XP a Izzy v jednej miestnosti a vy ostatný v druhej.![]()
Kubo napísal:Uz aby dali zakaz fajcenia v celom podniku a bude pokoj a len jedno stretko.![]()
Netreba sa bat , treba dojst.eugosk napísal:Do kelu ja by som prisiel tiez len neviem ci to bude mozne ale snad sa mi to podari.
No zasa to nieje az tak zle , ved vyjdes vonku vydymis usta a prides dovnutra. Aspon sa ti prekrvia nohy z toho sedenia. Ja ich mam prekrvene dost , lebo pijem na stretkach vela pivaarowana napísal:Kubo napísal:Uz aby dali zakaz fajcenia v celom podniku a bude pokoj a len jedno stretko.![]()
Tak si nájdeme iný podnik.![]()
S pozdravom, diskriminovaný fajčiari.
Kubo napísal:... ved vyjdes vonku vydymis usta a prides dovnutra. Aspon sa ti prekrvia nohy z toho sedenia. Ja ich mam prekrvene dost , lebo pijem na stretkach vela piva
Fuuuu tak to si potom riadne dehydrovany ked nic cely den nepijes.arowana napísal:Kubo napísal:... ved vyjdes vonku vydymis usta a prides dovnutra. Aspon sa ti prekrvia nohy z toho sedenia. Ja ich mam prekrvene dost , lebo pijem na stretkach vela piva
Ja pre zmenu nepijem, ale na nohách som celý deň a tak budem rád, keď si v kľude sadnem.
Naspäť na Akva-stretká / burzy / súťaže
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.