Milan666 napísal:Už aj deti idú do toho pchať
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/150414 ... e-deti.php
trinitysk napísal:Je tu 68 stran tejto temy takze velke nadeje, ze si to tu niekto relevantny co premysla nad kupou akva precita je bohuzial blizky k 0...Ale asi fakt ina moznost zatial nie je...
Milan666 napísal:Od toho sme tu my, aspoň troškou prispievame k ukončeniu predávania týchto barbie akvarkov, aspoň takto a touto témou, uvidíme aké možnosti budú ďalej
https://sites.google.com/site/sziakvariumpaloi napísal:Milan666 napísal:Od toho sme tu my, aspoň troškou prispievame k ukončeniu predávania týchto barbie akvarkov, aspoň takto a touto témou, uvidíme aké možnosti budú ďalej
Takto k ničomu neprispeješ. Tu sa odbavuje pár ľudí, stále dookola tých istých, ktorí si potrebujú dokazovať a iným ukazovať, akí sú len tí chudáci na bazoši tupci. Ak by si chcel k niečomu prispieť, tak by si oslovil priamo toho inzerenta. Ja som nie raz napísal na inzerát na bazoši, o akú rybu sa jedná, keď to inzerent neuviedol. Alebo uviedol chybný názov. Kto z Vás napísal tej nešťastnej pani, čo ste sa nedávno vysmievali z ceny filtra, že cenovo je niekde úplne mimo? Možno to predsa naozaj kúpila v nejakom kamennom obchode za 100 €. Čo už je len na tom také "naj akva blbé", že sa to musí objaviť v tejto téme?
paloi napísal:Playman, hádzanie liniek na inzeráty je pre toho, kto sem len tak zablúdi, úplne zbytočné, pretože platnosť tých inzerátov je max. 2 mesiace, pokiaľ ich inzerent skôr nevymaže. Je iné, keď je odkaz na link, ktorý je trvalý. Ale odkazy na inzeráty sú skutočne prioritne len výsmech. Tým nikomu neporadíme.
Milan666 napísal:paloi napísal:Milan666 napísal:Od toho sme tu my, aspoň troškou prispievame k ukončeniu predávania týchto barbie akvarkov, aspoň takto a touto témou, uvidíme aké možnosti budú ďalej
Takto k ničomu neprispeješ. Tu sa odbavuje pár ľudí, stále dookola tých istých, ktorí si potrebujú dokazovať a iným ukazovať, akí sú len tí chudáci na bazoši tupci. Ak by si chcel k niečomu prispieť, tak by si oslovil priamo toho inzerenta. Ja som nie raz napísal na inzerát na bazoši, o akú rybu sa jedná, keď to inzerent neuviedol. Alebo uviedol chybný názov. Kto z Vás napísal tej nešťastnej pani, čo ste sa nedávno vysmievali z ceny filtra, že cenovo je niekde úplne mimo? Možno to predsa naozaj kúpila v nejakom kamennom obchode za 100 €. Čo už je len na tom také "naj akva blbé", že sa to musí objaviť v tejto téme?
Tvoj príspevok je hodný názvu tejto témy
app a predsa si sem prišiel
prasan napísal:@paloi: Neuveríš,ale ja som cenu filtra tej pani napísal.Bohu žiaľ žiadna reakcia.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.