Naj akva-blbost

Všetko čo nezapadá do ostatných sekcií - rôzne problémy s chodom akvária, fotografovanie, pozadia....

Re: Naj akva-blbost

Odoslaťod trinitysk » 28 Apr 2012 08:44 am

Je tu 68 stran tejto temy takze velke nadeje, ze si to tu niekto relevantny co premysla nad kupou akva precita je bohuzial blizky k 0...Ale asi fakt ina moznost zatial nie je...
Obrázok používateľa
trinitysk

Obrázky: 15
Založený: 01 Máj 2010 08:52 am

Reklama

Odoslaťod Luker13 » 28 Apr 2012 08:52 am

Milan666 napísal:Už aj deti idú do toho pchať
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/150414 ... e-deti.php

zlacneli :D minule to bolo za 50€
Obrázok používateľa
Luker13

Obrázky: 5
Založený: 12 Apr 2011 17:15 pm

Odoslaťod Milan666 » 28 Apr 2012 08:59 am

trinitysk napísal:Je tu 68 stran tejto temy takze velke nadeje, ze si to tu niekto relevantny co premysla nad kupou akva precita je bohuzial blizky k 0...Ale asi fakt ina moznost zatial nie je...

Ale raz ten džbán praskne, uvidíš, ja tomu verím :pivo:
Obrázok používateľa
Milan666

Obrázky: 39
Založený: 13 Apr 2007 11:10 am

Odoslaťod paloi » 28 Apr 2012 10:01 am

Milan666 napísal:Od toho sme tu my, aspoň troškou prispievame k ukončeniu predávania týchto barbie akvarkov, aspoň takto a touto témou, uvidíme aké možnosti budú ďalej

Takto k ničomu neprispeješ. Tu sa odbavuje pár ľudí, stále dookola tých istých, ktorí si potrebujú dokazovať a iným ukazovať, akí sú len tí chudáci na bazoši tupci. Ak by si chcel k niečomu prispieť, tak by si oslovil priamo toho inzerenta. Ja som nie raz napísal na inzerát na bazoši, o akú rybu sa jedná, keď to inzerent neuviedol. Alebo uviedol chybný názov. Kto z Vás napísal tej nešťastnej pani, čo ste sa nedávno vysmievali z ceny filtra, že cenovo je niekde úplne mimo? Možno to predsa naozaj kúpila v nejakom kamennom obchode za 100 €. Čo už je len na tom také "naj akva blbé", že sa to musí objaviť v tejto téme?
paloi

Založený: 18 Aug 2010 05:58 am

Odoslaťod playman22 » 28 Apr 2012 10:57 am

ked niekto predava nieco, co je uz pouzivane za cenu vyssiu nez je cena noveho, tak tebe sa to nezda ako blbost? kludne by to mohla predavat aj za 200€, lebo ona to kupila za tolko??? ja som uz niekolkych ludi upozornil a inzeraty boli vymazane do par hodin, alebo ziadna reakcia, ale najdu sa aj taky, ze ho upozornis na fakt, ze predava nieco pouzite za viac, nez je cena noveho a jeho reakcia je, ze sa musis velmi nudit, ked mu vypisujes taketo sprostosti... cize si je vedomi tej skutocnosti, ze odrbava...
napriklad ja som rad, ze je tu tato tema, lebo ked si to tak vezmes, je to tu verejne a ked sem niekto zabludi, tak uvidi 69 stran toho, co nieje spravne... mozno raz upozornis nejakeho cloveka osobne, ze robi chybu, takto tu oslovis aj takeho, co chybu este neurobil a vdaka tomuto ju ani neurobi...

inak stary znamy:
http://plnielanu.topky.sk/c/733/spestri ... y#komentar
Obrázok používateľa
playman22

Založený: 08 Feb 2011 03:11 am

Odoslaťod paloi » 28 Apr 2012 11:24 am

Playman, hádzanie liniek na inzeráty je pre toho, kto sem len tak zablúdi, úplne zbytočné, pretože platnosť tých inzerátov je max. 2 mesiace, pokiaľ ich inzerent skôr nevymaže. Je iné, keď je odkaz na link, ktorý je trvalý. Ale odkazy na inzeráty sú skutočne prioritne len výsmech. Tým nikomu neporadíme.
paloi

Odoslaťod Semtex » 28 Apr 2012 11:29 am

Myslím, že může být každýmu jedno, co za kolik chce prodat, ať si nasadí cenu jakou chce. Když to někdo koupí, tak koupí. Je jen lidská blbost, že si předtím neověří kolik ta daná věc stojí.

Tohle téma je o blbostech, tak sem hodím link, co je k tématu. Je to na moje rozpracované stránky, a aby se na nich nikdo nenudil, tak hned na úvodní stránce mi může nakrmit rybičky, když nejsem on-line.

Kód: Vybrať všetko
https://sites.google.com/site/sziakvarium
Semtex

Založený: 18 Mar 2012 19:51 pm

Odoslaťod ASUSKO » 28 Apr 2012 18:22 pm

http://zvierata.bazos.sk/inzerat/150517 ... varium.php

stolicka pre kazdeho kdo ma morske akva :mrgreen: :mrgreen:
Obrázok používateľa
ASUSKO

Obrázky: 12
Založený: 26 Mar 2010 23:50 pm

Odoslaťod hofi » 28 Apr 2012 18:51 pm

myslím,že je to v pohode.Daj tu fotku svojho akva.
Obrázok používateľa
hofi

Obrázky: 0
Založený: 11 Nov 2007 21:00 pm

Odoslaťod ASUSKO » 28 Apr 2012 19:10 pm

hofi .. tu nejde o akva mne sa tiez paci .. ale o tu slecnu co sedi na akva v pravo hore :roll: ako socha mi nepripada :|
Obrázok používateľa
ASUSKO

Odoslaťod hofi » 28 Apr 2012 19:38 pm

:pivo: ako ukážka splnilo účel.Akva je veľké a pevné.Slečna má dokonca plávaciu vestu.Zrejme si bola zaplávať v mori.Podľa mňa je to vtipné.Ako blbosť to nevnímam. :wink:
Možno by si mal vytvoriť tému s opačným významom.
Obrázok používateľa
hofi

Odoslaťod ASUSKO » 28 Apr 2012 19:53 pm

:pivo: aha tak to potom napravime ... snad to tu nebolo este :arrow:
[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=MADxJMvXXTU [/youtube]
Obrázok používateľa
ASUSKO

Odoslaťod prasan » 28 Apr 2012 21:56 pm

To je už staré.
Obrázok používateľa
prasan

Obrázky: 88
Založený: 03 Dec 2009 20:37 pm

Odoslaťod Milan666 » 29 Apr 2012 14:04 pm

paloi napísal:
Milan666 napísal:Od toho sme tu my, aspoň troškou prispievame k ukončeniu predávania týchto barbie akvarkov, aspoň takto a touto témou, uvidíme aké možnosti budú ďalej

Takto k ničomu neprispeješ. Tu sa odbavuje pár ľudí, stále dookola tých istých, ktorí si potrebujú dokazovať a iným ukazovať, akí sú len tí chudáci na bazoši tupci. Ak by si chcel k niečomu prispieť, tak by si oslovil priamo toho inzerenta. Ja som nie raz napísal na inzerát na bazoši, o akú rybu sa jedná, keď to inzerent neuviedol. Alebo uviedol chybný názov. Kto z Vás napísal tej nešťastnej pani, čo ste sa nedávno vysmievali z ceny filtra, že cenovo je niekde úplne mimo? Možno to predsa naozaj kúpila v nejakom kamennom obchode za 100 €. Čo už je len na tom také "naj akva blbé", že sa to musí objaviť v tejto téme?

Tvoj príspevok je hodný názvu tejto témy

app a predsa si sem prišiel
Obrázok používateľa
Milan666

Odoslaťod prasan » 29 Apr 2012 14:14 pm

@paloi: Neuveríš,ale ja som cenu filtra tej pani napísal.Bohu žiaľ žiadna reakcia.
Obrázok používateľa
prasan

Odoslaťod playman22 » 29 Apr 2012 14:29 pm

paloi napísal:Playman, hádzanie liniek na inzeráty je pre toho, kto sem len tak zablúdi, úplne zbytočné, pretože platnosť tých inzerátov je max. 2 mesiace, pokiaľ ich inzerent skôr nevymaže. Je iné, keď je odkaz na link, ktorý je trvalý. Ale odkazy na inzeráty sú skutočne prioritne len výsmech. Tým nikomu neporadíme.

zda sa mi zbytocne otom diskutovat, lebo pravdu tu ma kazdy... na tie inzeraty nieje vhodnejsia tema, preto sa davaju sem...
iked je pravda, ze ked som zacal tuto temu citat, tak tu uz bolo vela stran, ktore boli vlasne o nicom pre noveho citatela, lebo vsetky linky boli nefunkcne a reakcie na tie inzeraty su ktovie o com, lebo sa z nich nikto nic nedozvie... po premazani by z tejto temy bolo max 20 stran, ak nie menej... ale tie nove su vacsinou zaujimave... takze kazdopadne zbytocne niesu, niekoho pobavia, niekoho nastvu a niekto sa ma aj k cinu... predpokladam, ze niesom sam, kto uz upozornil niekoho na zaklade tu zverejnenych linkov... ci?

+ pri pisani odpovede reagoval aj prasan (a dovolujem si predpokladat, ze aj milan666 to nenechava len tak), cize ma to len potvrdzuje v tom, ze niesu zbytocne...
Obrázok používateľa
playman22

Založený: 08 Feb 2011 03:11 am

Odoslaťod Milan666 » 29 Apr 2012 15:04 pm

Nielen tam, robím maximum aj tu, kto chce vie o tom
Obrázok používateľa
Milan666

Odoslaťod paloi » 29 Apr 2012 19:04 pm

Milan666 napísal:
paloi napísal:

Tvoj príspevok je hodný názvu tejto témy

app a predsa si sem prišiel

Týmto ma označuješ za "akva blbca"? Práve Ty, ktorý si jeden z tých, čo vyslovene čakajú na príležitosť na bazoši, aby sa ukázali, že oni vedia viac ako tí inzerenti? Práve na takých ako Ty som myslel, keď som písal, že sa tu "odbavujú". Ty nedokážeš toto prekusnúť, tak radšej označíš môj príspevok za akva blbosť :-)

A aby si nemyslel, fešáčik, že ja musím mať posledné slovo, radšej v tejto téme v diskusii už nepokračujem :-) Očakávam totiž ďalšie urážky.
paloi

Odoslaťod Milan666 » 29 Apr 2012 20:27 pm

Najhoršie na človeku je, že si neuvedomuje svoju blbosť, nestojíš mi za to, aby som sa ti dlhšie venoval fešáčik, najmä ak vidím, že s tým prekusnutím máš viac ako evidentný problém práve ty
Obrázok používateľa
Milan666

Odoslaťod paloi » 29 Apr 2012 20:33 pm

prasan napísal:@paloi: Neuveríš,ale ja som cenu filtra tej pani napísal.Bohu žiaľ žiadna reakcia.

Nemám dôvod Ti neveriť. Verím Ti. Ale mne nešlo ani tak konkrétne o ten jeden inzerát. Išlo mi všeobecne o inzeráty, na ktorých sa potom tu zabávame. Častokrát ten inzerujúci ani netuší, že na akva.sk sa na ňom niekto zabáva. A teda sa nemôže brániť. Možno keby o tomto fóre vedel, tak by sa mohol brániť. Určite má k obsahu inzerátu, alebo aj k cene, nejaké pohnútky. Ja som len chcel upozorniť, že inzeráty budú najneskôr do 2 mesiacov vymazané a nie je pravda, čo napísal Milan666, že príspevkami v tejto téme prispievame k ukončeniu predávania nejakých artiklov. Toto nikomu nepomôže. Neviem, či ešte niečo písať. Mohol by sa aj admin vyjadriť, či má zmysel toto (podľa mňa posmešné) prelinkovávanie na inzeráty. Absolútne nič to nerieši. Nikoho to nepoučí. Keď napíše nováčik prízemnú otázku, skončí jeho téma v koši. Toto prelinkovávanie na bazoš alebo iné inzertné stránky moderátorom nevadí?
paloi

Odoslaťod prasan » 30 Apr 2012 03:09 am

Nie som za kadejaké posmeškovanie a pod.Je však fajn,že práve mladšia generácia čo sem na stránku zablúdi toto vidí a môže sa podobných trapasov vyvarovať už v zárodku svojej akvaristiky.
Obrázok používateľa
prasan

Odoslaťod Milan666 » 01 Máj 2012 18:43 pm

Obrázok používateľa
Milan666

Odoslaťod hofi » 01 Máj 2012 18:48 pm

To som rád!Je vidieť,že sa vyzná.
Obrázok používateľa
hofi

Odoslaťod TTjopo » 01 Máj 2012 18:57 pm

Myslim ze tento posledny inzerat do tejto temi apsolutne nepatri aj ked sa jedna o akvagulu.Inzerujuci si mozno trosku nadhodil cenu no beriem to ako vyzvu na zjednavanie ceny.Podla mna tento clovek vie presne co robi a o okvaristike tiez nieco vie.
Obrázok používateľa
TTjopo

Obrázky: 30
Založený: 07 Mar 2009 18:45 pm

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Voľná diskusia

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.