Giftzahn napísal:@triscene: njn, sak si skus tie kable do tej rurky napchat ....... heh, to je rozhodne zabavka ....
hm .. preco do rurky
Giftzahn napísal:@triscene: njn, sak si skus tie kable do tej rurky napchat ....... heh, to je rozhodne zabavka ....
trinitysk napísal:
Co mi ale nie je jasne je to, ze ked som to ja daval do AS tak s tym problem nikdy nebol...velkost tobolky 00, dokonca som ani nepocul, ze by s tym mal niekto niekedy taky problem ako si mal ty...
trinitysk napísal:Ta bonboniera nie je zly napad, len ked je zarastene dno tak je to pruser to tam pchat...idealne ale je dat osmocote uz pri zalozeni akva
Z dacopharmy sa bralo 2000ks v 3 farbach, absolutne bez problemu...
gargamel napísal:Koroner: Parádní akvárko, myslím, že jsi z toho objemu vytáhnul maximum. Vypadá to opravdu super.
Jinak to osmocote je vážně dobré a hlavně účinné. Kdysi jsem o něm četl na ukaps.org a plánoval ho rozprostřít pod štěrk, ale nějak se mi nechtělo všechno vytahovat. Nakonec jsem dal pár těch kuliček do bonboniery a zalil vodou. Jakmile to zmrzlo, nebyl problém to strčit do akvária. Pak mi trinity řekl o těch kapslích a budu je používat i dál.
Osmocote jsi nesehnal? V Česku ho není problém sehnat, můžete pohledat po nějakých zahradních e-shopech kdyžtak. Prázdné tobolky se dají taky sehnat přes e-shopy, ale jenom ve větším množství. Teď zrovna zřizuji takový malinký e-shop s těžko sehnatelnými chemikáliemi apod. do akvaristiky tak můžu nějaké kapsle dát do nabídky, abyste nemuseli běhat po lékárnách.

Giftzahn napísal: a nakolko sa to mojej drahej polovicke prestalo po nejakom tom tyzdni pacit musel som ju zo stola odstranit ...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: josko1980 a 2 hostí.