trinitysk napísal:Pocuj doors a nechces ze by sme si to s giftzahnom vymenili? Ze by ti komplet radil a ty by si to podla toho vsetko aj robil...
Ja by som sa len pozeral a nic nekomentoval, sam som zvedavy co by z toho bolo a ake akva s nim vykuzlis, to myslim teraz vazne...Mna by to teda zaujimalo ako a za ako dlho sa dostanete do toho Rima...znovu opakujem, ze si nerobim srandu, len chcem dat Giftzahnovi moznost nech takto ceznet niekomu pekne akvarium urobi a nemusi mi tu stale oponovat, ja mu to rad prenecham...co ty na to?
Luker13 napísal:Doors ty mas tusim viac poradcov ako prezident
trinitysk napísal:Pokles NO3 bol cca 40% na zaciatku co trvalo cca 2 tyzdne, neskor sa ustalil na cca 20-30%. Davkovanie bolo 100ml/cca 430l vody...
Pokial bude mat niekto uz na zaciatku v akva problem s vysokym NO3 a este k tomu aj vysoke NO3 v vstupnej vode tak ako je tomu tu v Prahe, tak nie je o com, moze sa Purigen nasadit od zaciatku (spolu s nasadenim hnojenia P a K, ktore taktiez podporia redukciu N), ma to logiku a zmysel ktora vychadza zo samotnej podstaty co vlastne Purigen z vody odburava a na co sluzi...
Pre tych co nevedia: "Purigen® controls ammonia, nitrites and nitrates by removing nitrogenous organic waste that would otherwise release these harmful compounds. Purigen’s™ impact on trace elements is minimal" stranka http://www.seachem.com/Products/product ... rigen.html
Takze Purigen ako som tu uz niekolkokrat pisal znizuje NO3, nie je to len o odstraneni zafarbenia vody v akva...minimalne by to mal kazdy rastlinkar vediet abys a necudoval preco ma malo NO3 ked hnoji stale rovnako. Rozhodne je vidiet ucinky Purigenu na znizovanie No3 dost vyrazne a nie malo...
trinitysk napísal:daj zajtra tie foto, rad by som to videl, je to skor vynimka ako pravidlo ze sa toto stava...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.