buggy2 napísal:Ja čo možem odporučiť z lastnej skusenosti aqua clay staré dno od rataja a nato 5 cm vrstva filtračneho piesku do bazenov, čiže kremičitý o zrnitosti 1-2 mm. Akvárko fakčí vyše 1,5 roka bez prihnojovania a rastlinky idú ako divé.
buggy2 napísal:Ja čo možem odporučiť z lastnej skusenosti aqua clay staré dno od rataja a nato 5 cm vrstva filtračneho piesku do bazenov, čiže kremičitý o zrnitosti 1-2 mm. Akvárko fakčí vyše 1,5 roka bez prihnojovania a rastlinky idú ako divé.
king11690 napísal:ahojte..prepacte ze vam zashujem do temy ale chcem sa psytat kde ste kupili substrat Filtus Floranak ho tu niekto pouziva a aj cenu by som poprosil..vopred dakujem
TTjopo napísal:Prosim vas rad by som vedel ci mozem pouzit melafir na prisipanie do mojho akvaria.Akva je zabehnute niekolko mesiacov aj rastlinam sa celkom dari ale zda sa mi ze tam mam nejako primalo substratu.Chcel by som tam pridat na vrch melafir.Ma s tymto niekdo nejaku skusenost.Zrnitost bude 2-4mm je vobec vhodny do akva?Pokusal som sa tu nieco najst ale nic co by ma dostatocne presvedcilo ani o kladoch ani zaporoch preto skusam tu.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.