Vítame Vás na vynovených stránkach akva.sk



Oznámenia / Novinky / Články / Informácie

Vítame Vás na vynovených stránkach akva.sk

Odoslaťod salik » 13 Nov 2009 23:13 pm

Po vyše siedmich rokoch čo fungoval Váš akvaristický portál v doterajšej podobe dozrel čas na zmenu. Rozhodli sme sa, že ak Vám chceme aj naďalej prinášať nové funkcie, musíme pristúpiť k zásadnej zmene portálu a takpoviediac "preradiť na vyšší stupeň". Dúfame, že sa nám podarí udržať krok s dobou a budete môcť aj naďalej využívať portál s väčším komfortom a k Vašej plnej spokojnosti.

Patrí sa nám v rámci uvedenia nového portálu zhodnotiť predošlú etapu, ktorá začala niekedy začiatkom leta roku 2002. Trochu štatistiky: k dnešnému dňu máme na fóre registrovaných vyše 6.100 užívateľov. Založili ste bezmála 6.000 tém, napísali viac ako 110.000 príspevkov. Nezaostáva ani fotogaléria, vo verejných a osobných albumoch sa momentálne nachádza vyše 19.000 obrázkov, ktoré ste okomentovali viac ako 60.000 krát. V súčasnosti sa na stránky denne príde pozrieť priemerne 2000 jedinečných návštevníkov. Je nám jasné, že čísla sú čísla, ale veríme, že štatistika sa preniesla do reality v podobe zachránených životov rybičiek, vynovených akvárií, znovu zazelenaných rastliniek a mnohých ďalších drobností, ktoré všetci priaznivci tohto krásneho koníčka zvaného akvaristika dôverne poznajú.

Tím akva.sk niekoľko mesiacov usilovne pracoval na celkovom redizajne stránok s cieľom urobiť akvaportál prívetivejší a prehľadnejší. Všetky časti stránky prešli kompletnou obnovou. Úplne nové fórum, fotoalbum, kalendár udalostí, burza, a s tým súvisiace nové používateľské rozhrania, možnosti administrácie a moderovania. Spomenieme tiež, že sme vyskúšali tri rôzne nové webhostingové služby, kým sa zakotvili na súčasnom webpriestore. Pevne veríme, že všetky služby budú bežať dostatočne hladko a plynulo a Vy budete môcť používať portál bez problémov.

Zamerali sme sa na zjednodušenie navigácie, rozšírenie služieb používateľom, vylepšené vyhľadávanie, rýchle prinášanie noviniek a upozornení atď. Na moderátorov čaká veľké množstvo nových pomôcok, ktoré v predchádzajúcej verzii neboli možné. Podrobný prehľad časti zmien nájdete v ďalšom popise (na požiadanie pripravíme ďalšie fotonávody). Pokiaľ Vám bude niečo nejasné, narazíte na problém atď., prosím, informujte nás. Uvítame každú pripomienku, upozornenie, predsa len tých zmien bolo veľmi veľa, neostal kameň na kameni.

Svoje nápady, nájdené problémy a všetky ostatné pripomienky prosím smerujte do témy: nova-akva-sk-informacie . Ak budete mať problém s prihlásením, prosím skúste si vygenerovať nové heslo, prípadne nás kontaktujte na akva zavinac akva.sk

Tím akva.sk
14.11.2009
Obrázok používateľa
salik
Site Admin
 
Príspevky: 2873
Obrázky: 52
Založený: 07 Jún 2002 19:06 pm
Bydlisko: Sväty Jur

Reklama

Naspäť na Oznámenia / Články

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.