whatisis napísal:@Milan666
pod urovnou hladiny je jasne myslene, ze motorcek je umiestneny na mieste (policke zavesene na stene atd.), ktore je polozene nizsie ako hladina v akvariu. myslim,ze na tom nic nepochopitelne nie je, pane. Natalypisala, ze nie je. chapeme sa pane?
Natalynapísal:Šak som mu povedala, daj si pivo a sklapni! Už sa bojím, že ráno vstanem a v akváriu bude plávať ocellatus. Vraj tie ryby vystihujú jeho povahu
![]()
![]()
. Už mal aj taký návrh, že on si založí také 500l a tam bude mať Ocellatusa..Normálne sa ho bojím
![]()
Natalynapísal:Šak som mu povedala, daj si pivo a sklapni! Už sa bojím, že ráno vstanem a v akváriu bude plávať ocellatus. Vraj tie ryby vystihujú jeho povahu
![]()
![]()
. Už mal aj taký návrh, že on si založí také 500l a tam bude mať Ocellatusa..Normálne sa ho bojím
![]()
Natalynapísal:Milan666- Prečítaj si moje staršie príspevky v tejto téme. Už som to sem raz písala.
Giftzahn- Skúsim skúsim...Ďakujem za tip, vyznáš sa
Ono vieš, jemu je jedno či je to náročné, čím väčšie, tým viac rýb by tam natrepal. Neuvedomuje si to, že je to veľmi náročné sa starať o také obrovské aqua.
Však mi dnes povedal že on začne spávať v obývačke dokým si nekúpi ocellatusa. Však ho skúsi doniesť domov, uvidí čo s ním narobím.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.