Moja prva "akvazakazka"

Existujuca skrinka, stare akva prec, nieco nove, pekne, nizkoudrzbove...
Vstupna investicia nieje striktne ohranicena...
Bol u mna znamy a zapacili sa mu moje akvaria... a on ze ma doma stare, skarede, mrtve (potvrdzujem

Ze to necha na mna.
To som este nevidel povodny stav a rozmery. Poslal som mu mialom par fotiek tanganyiky, co povazujem, mozno hlupo, za nizkoudrzbove akva a pacili sa mu, ze ideme do toho.
Tak som siel pomerat skrinku a tu som narazil na prvy hacik... max rozmery akva 70 x 45 x 50, cize 150l brutto.
To dam asi zlepit v Poprade. K tomu si predstavujem Chichiros A series 601, Tetraex 800 plus, alebo aj 1200. (Treba vacsi?)
Ako prve mi napadli snekace od Robogym z 35l minicka, len neviem, ci by sa uspokojil s 1, max 2 parikmi ryb.
Je realne k 2-3ks snekacov prihodit nejaky maly druh ryb, ktore by akva ozivili? Cichlidy su pre mna spanielska dedina, ale jemu sa pacia... a viem si predstavit scape s ciernym pozadim, bielym pieskom a seiru, alebo Dubina stone...
Alebo tam mozem vyskladat krajinku s anubiasmi, microsoriami a cryptocorynami (Jirko

Ziadne CO2, hnojenie, raz za mesiac vymena vody (v stabilizovanom stave). V tom vidim hlavnu podmienku... on sa o to castejsie starat nebude a ze by som ho chodieval pravidelne cistit, sme sa zatial nedohodli.
Ci ho s tym poslat do ....?

Dik za zastavenie

Normalne sa bojim, ze na tuto temu dostanem od Hooopyho kladku...