triscene napísal:http://www.aquascapingworld.com/forum/aspiring-aquascapers/5943-iwagumi-nano-project.html
ocividne mam s niekym rovnake myslienky vzhladom na kocku a volbu kamenov, esteze tam mam koren a trosku ine zlozenie inak by som sa citil ako plagiator
Glitter napísal:Buď korene alebo skaly.. môj názor
Ako casto menit vodu pri tomto zazraku? asi kazdy den uvodnu dobu, skusenejsim dakujem
chnuro napísal:u tohto experimentu ma najviac zauima, ako to dopadne s Amazoniou bez CO2. Nie je to uplne standardny setup. Nad prevadzkou mini s amazoniou a slabsim svetlom premyslam uz davnejsie. Giftzahn ma 20L bez CO2, ale on dava obrovske davky EC. Takze triscence, drzim palec a budem ta sledovať.
Ta hruba vrstva substratu vadi aj mne, ale nic nie je stratene. V mojom mini mam z povodneho "Manado svahu " uz uplnu rovinu. Vpredu mam mozno aj 5cm manada a nevyzera to zle len preto, ze mam okolo akvaria 3cm vysoky lem z drevotriesky. Ja som s týmto už počítal vopred. Tebe sa to lahko stratí, ked okolo dna akvaria spravis opticky nejaký lém. Nachystaj si pasik samolepiacej tapety a oblep to dookola. Pri troske sikovnosti to bude vyzerat ak podstavec. Vzor necham na teba. Kludne to moze byt aj nieco divoke so vzorom do interieru, alebo leská tapeta, dekor dreva, ktoré sa ti páči,... je to na tvojej fantazii.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.