Dítě chcelo úplne hrozne nutne moc kŕmiť rybičky, tak som nakoniec napustila akvarko. S litrovou odmerkou som šla z kuchyne do obyvaku a naspäť zhruba 350x, včetne naplnenia filtra, pretože mi to musela pomáhať plniť a nosiť. Achjo

ale zas mám na dnes nachodenych asi 25km
Čo som fakt prekvapená, filter je totálne, ale fakt totálne tichý. Aj keď vypnem TV a dítě zavriem do garáže, takže je tu absolútne ticho, tak počujem len chladničku z kuchyne, ale filter absolútne nie. A to je v plastovej mise, keby pretiekol a ešte furt odvzdušňuje. Takže tým som si potvrdila, že recenzie na internete sú, ako vždy, totálne k ničomu a aj naďalej verím vlastnému inštinktu

SunSun 703A teda dostáva 5x ***** z 3
Čo ma ale sklamalo, teda skôr totálne štve momentálne, je koreň. Celý čas nič a jak sa akva naplnilo do polky, vystrelil nahor. Jednu polku som zaťažila petkou s kamienkami, kým som naplnila druhú, tak zlepena časť sa tlakom odlepila a vyplavala. Som nervak, nedala som to

ak koreň do rána neklesne, ide z domu. Momentálne je zahaknuty pod vyztuhami (alebo vystuhami? Už žijem moc dlho preč, nie som si istá, hups

) Vínna réva je krásna, ale nie pre cholerika, čo chce mať všetko hneď a to som ja, manžel aj dítě
Zajtra teda balím malú kópiu a ideme do Plzne do Hornbachu kúpiť nejaké pekné veľké kamene. U tých je istota, že neplavaju
Každopádne celá táto akcia skončila pozitívne - akvarko je teda nakrmene, dítě spokojné a ja idem utrieť podlahu. 160l je totiž v akvarku a ďalších 160l po ceste k nemu