Miloš napísal:Sucastou tohto posedenia bude tombola (kazdy donesioe nejaky maly darcek a neskor ich formou losovania medzi sebou rozdelime
Maranella napísal:Ja sa teším, v poslednej dobe som to neplánovane zanedbal čo ma osobne dosť mrzí...
Teším sa na všetky známe i neznáme tváre a určite niečo prinesiem. Ostalo mi zopár krásnych seiryu stones asi 5-6 kúskov.
Taktiež rád prinesiem notebook na prezentáciu a internet na hot-spot.
Maranella napísal:Mal som to poslednú dobu hektické, no od októbra to flákam, to je pravda. Napravím to neboj
Maja napísal:Maranella napísal:Mal som to poslednú dobu hektické, no od októbra to flákam, to je pravda. Napravím to neboj
Maranella, silne si nás zanedbával a odčiníš si to len tak, že na večierok donesieš minimálne Kulyho z Desmodu![]()
. (Maranella ťahá aparatúru a stráži VIP Toi Toi
)
Miloš napísal:Barky to je, ze sice sa nepries, ze by sme boli radi, keby si prisiel, ale neda sa tak oznacis moznost nepriem(asi by malo byt nepriem sa) internet v mobile a ked to poriadne neskontrolujes tak preklep pride raz dva
Miloš napísal:Barky to je, ze sice sa nepries, ze by sme boli radi, keby si prisiel, ale neda sa tak oznacis moznost nepriem(asi by malo byt nepriem sa) internet v mobile a ked to poriadne neskontrolujes tak preklep pride raz dva
astro napísal:Miloš napísal:Barky to je, ze sice sa nepries, ze by sme boli radi, keby si prisiel, ale neda sa tak oznacis moznost nepriem(asi by malo byt nepriem sa) internet v mobile a ked to poriadne neskontrolujes tak preklep pride raz dva
Začínaš mať prezidentské maniere
Naspäť na Akva-stretká / burzy / súťaže
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.