prerabam komplet akva, skusime zase nieco nove..japonsku gicofku..strom, trava, biely chodnik p.s. komplet hc je na predaj, cista vaha tak 100g, trochu vytiahnuty ale aspon sa bude po krickoch dobre sadit nie som este na 100% rozhodnuty ake rastliny pouzijem, ale pravdepodobne pojde do sveta aj komplet eleocharis, toho nebude malo
Salik mohol by si nieco viac o tej dvojdecovke? Rastlinky tam mas tu glossu a ta druha eleocharis nic viac?
Nejake zivocichy?
Hnojis niecim, alebo si dal nieco do dna?
Substrat vyzera byt len obycajny,alebo nie... ?
Skusal som to najst, ale neuspesne, takze pokial to uz niekde je, staci link. Vdaka
mily pokus moja poznamka: keby tiekol potocik sikmo - cize vzadu zaciatok posunut par cisel doprava a vpredu par cisel dolava, prospelo by to priestorovosti.
nejako podobne som to riesil aj ja...vyhodu to ma asi najvacsiu,ze po case sa ten biely piesok zmiesa trochu s ciernym popripade je zeleny od rias a takto sa da pekne odsat,preosiat,vycistit a vratit spat...ja som na to pouzil 2l flasu,ktorej som odrezal dno...flasu som ponoril hrdlom dolu az na dno akvaria a potom som do nej nasypal piesok...flasu trosku nadvihol a piesok sa uz pekne sypal,bez toho aby lietal po celom akvariu
ja som to podobne robil ako ma salik, len na oddelenie substratov som pouzil kusok tapety, ktorej konce som potom odstrihol aby premiesanie vyzeralo prirodzenejsie