okej teda este sa s tym pohram, vdaka za rady...zajtra tam urcite uz ide voda aj keby co bolo, strk je mokry, akva je zakryte a rano je pekne zarosene takze nemyslim ze to neprezije...navyse ten susbtrat nebol skoro vobec vlhky ked som ho tam sypal...
velky koren tam chcem nechat, strasne sa mi paci, skor som rozmyslal ze ten fuz kamenov este predlzim, tak aby pokracoval ponad koren az za neho a koncil pri nasavacom kosi...mensi koren som vysmaril, nijako sa mi tam nehodil...
ano uz som si neraz plieskal hlavu ze to je priehladne z oboch stran, mal som to uz asi 3x rozlozene na paradu z jednej strany a z druhej blvanica, takto to je +/- ok z oboch stran...mne osobne sa to paci, ale suhlasim ze tam "nieco" chyba co by to akva zdokonalilo ale ja s mojim umeleckym antitalentom na to asi tazko pridem, uvidime

ako hovorim cely ten krb je obstavany 8cm superizolom, je teplovzdusny (takze ziadna akumulacna hmota ktora by sa nahrievala a potom vykurovala akva) a vyfuky su na opacnych stranach oproti akva..az za superizolom je komin...v podstate tam ako je ta diera po mriezke je uz komin, nalavo superizol a dalej nalavo samotny krb...a napravo je komin obstavany SDK, je tam este supnuty 5cm nobasil...toto problemy robit nebude, tym som si uplne isty...