vincent van gogh napísal:Jedna poznamka: urobil som prackovy dvojventil na napojenie hadice (a zaroven sa môze prat) a nic lepsie som nemohol vymysliet.
Ze mas vodu " pekne "studenu,to je len vyhoda. Casom urcite ocenís.
andre_j napísal:
A nebude to sok pre ryby pri pravidelnej vymene vody?
Hora napísal:Biely slizovity povlak na koreni za par dni zmizne,nechaj normalny priebeh,bez starosti.
Hora napísal:nalevnik je pri novozaloženych akva normalny podobne,sliz na korenoch pojde do vacsich rozmerov,len ho odsavaj hadicou pri invazii a nic nevyberaj,necisti,
marko65 napísal:neviem preco ludia stale davaju do vody pripravky proti chloru a ine, uz sa to tu na fore popisalo vela, ze to nie je potrebne, dokonca ani pri tercovcoch, zbytocne vyhodene peniaze.
marko65 napísal:ja mam skusenost, ze mnozstvo slimakov jednoznacne ovplyvnuje krmenie. Niekedy som ich mal tiez vela. Teraz ked krmim ci uz suchou alebo mrazenou, nestihne spadnut skoro nic na dno, vecera sa zje v priebehu 20 az 30 sec., max 1 min. Kec mi zazne svelo, mam co robit, aby som nasiel nejake slimaka v akva. Netreba ziadne pripravky, ziadna fyzicka likvidacia, staci iba redukcia krmenia.
marko65 napísal:andrej, to nebolo tebe ale reakcia na prispevok matusa gulana sorry kedze je to tvoja tema.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.