trinitysk napísal:Heteranthera zosterifolia je klasicky pripad ako si to popisal, daju sa s nou robit divy v tvarovani, ale treba aj davat pozor na prilis "chudobnu" vodu inak cerna.
Giftzahn napísal:na perverznosti typu znizovanie ph pomocou nadmerneho pridavania CO2 mam svoj nazor ... pokial chces vodu s urcitym ph ... je tu reverzna osmoza a je poriesene u mna leze z reverzky ph 6,3 a nepotrebujem tym padom nadmerne davky Co2
krto napísal:a flóra:
Rotala rotundifolia
Pogostemon helferi
Pogostemon stellata
Pogostemon erectus
Microsorium pteropus (klasika, Narow, Windelow)
Monoselenium tenerum
Hygrophila pinnatifida
a machy (Weeping, Milimeter, Java, Singapore, Flame, Phoenix, Christmas). Erect a Willow som presunul do iného akva.
Ale také preventívne odčervenie by možno blodlo. Čo som počítal fóra ohľadom odčervenia je vraj nutné pri komplexom odčervení najskôr zlikvidovať jednobunkové červy (bičíkovce-Entizol) a potom viacbunkové parazity (Fenbion).
3. Ešte musím zohnať redukciu na výstupné "šróbenie" z tlakovej fľaše, teraz je menšie asi G1/2 (EU norma) a ja potrebujem ísť na G3/4. Pri kúpe som si to v Hastexe nevšimol, lebo to bola nová fľaša, už naplnená, čo potvrdili prevážením - ventil šróbenia bol prelepený páskou tak mi tento "detail" ušiel ...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.