robogym napísal:.... Hmmm, co to?
No to je jasné....... Prišiel obávaný predátor.

robogym napísal:.... Hmmm, co to?
Hryzo napísal:prepac moju uprimnost, ale pod BW si predstavujem tmavsiu vodu, tvoja je vsak cistucka ako prave napustena z kohutika ... kde si stratil sfarbenie?
majtan.miso napísal:Hryzo stacia schopne filtre externe. My sme tiez skusali BW a do 3 hodin bola komplet cista
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Jozef I. napísal:Robo ja som torben kúpil iba na skúšku a do troch dní bola voda číra a lístia tam mám množstvo, hehe..
Inak akvarečko máš pekne elegantné, no na môj vkus moc čisté. Ja sa snažím o také prirodzene zašpinenie ktoré chcem docieliť hnedou riasou a už jej mám na koreňoch dosť, haha... A dno sa tiež nejak časom porieši ako sa bude lístie rozpadávať a keď sa aj tam rozšíri pekne hnedá riasa tak to bude také fajne ucelené. Vlastne sa chcem pokúsiť o to čo vidíš vo videách na youtube o čiernych vodách JA. Kde sú dná pokryté lístím s jemnou vrstvou usadenín a rias. To chcem mať...
za take 2-3 roky keď žena nebude na materskej a bude spracovaná (už som na tom začal pracovať) pôjdem do cca400L a bude to tiež BW tak do toho chcem ísť už s čo najväčším množstvom skusenosti preto na tomto malom skušam a budem skúšať rôzne veci.. hehe...
noiz napísal:paradne akva, musim povedat, ze dlhodobo sa mi paci a je v mojej osobnej top 5 oblubenych akvarii tu na stranke, tesim sa na dalsie fotky!nech sa dari
Sunkafit napísal:jelšové šišky tam narubať a je vybavené neverim že sa voda nezafarbí viac
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.