@all videl som dokument kde channy v azii predavali na trhu v plastovych lavoroch tak na objem 10l cca 8 ryb

A myslim ze 99% aktivnych clenov tohoto fora robi vsetko pre to aby sa jeho chovanci mali dobre
Majklooo napísal:príjemné prebudenie
Walcott napísal:Dnes som mal príjemné prebudenie, pekne si spím len zrazu sa preberem na trieskanie, asi tak každých 10 sekúnd taká rana že až, to zvykne channa tak skákať a vraziť do krycieho skla, ale to len pár krát za deň, ale teraz to bolo každých 10s. Kým som sa prebral a doplazil k akvárku myslel som že to sklo krycie sklo rozbije. A čo nevidím, vydrbaný chrobák sa prechádzal po skle hore a tú išlo poraziť a chcela ho zožraťTak som ho pekne zobral a za to prebudenie ho postihol osud, žil asi pol nanosekundy ako som ho hodil do vody
Asi si chcela "dobnut" nejaku tu ikruWalcott napísal: channa je už úspešne pomaly mesiac v tomto akváriu, síce si užila svoje lebo den po vložení sa citrony vytreli takže jej trochu prečesali plutvy, no už si našla dobrú skrýšu kam sa oni nedostanú, takže už aj úvodné zranenia a vyšklbané plutvy sa jej zahojili
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.