no kedze formy su zo skal v prirode a vacsinou su z pieskovcovej skaly a lomoveho kamena povrch je drsny tomu sa neda niako zabranit u lomoveho kamena su hladsie plochy ale na druhej strane su hrany , tak strasne to zasa nieje predsa len je na tom este ta farba a ta to vsetko zjemnuje , moje black molly to okusuju neustale a nevsimol som si ze by mali odrate papulky .
hej s tym okusavanim farby prisavnikmi maju vraj problem aj pozadia back to nature cital som na neakom cz fore a myslim ze vsetky pozadia maju s tym urcite problem. riesenie by mozno bolo s tym lakom , cele pozadie prelakovat matnym lakom s certifikatom , na vyzore by to nemalo niako uskodit pretoze pod vodou sa lesk straca , chcelo by to vyskusat .
farba sa neolupuje , skusal som do nej rypat aj nechtom , ihlou a drzala dobre , aj vyrobca udava dobru prilnavost na polyuretan a stavebne materialy
co sa tyka samotnej farby materialu je zlta , medova , miestami tmavo hneda , dodavatel nam ponukol aj variantu v zakladnych odtienoch neviem ako sa navysi cena ale myslim ze ani nie , najblizsie ako budem objednavat material chcem poziadat o cierny material , myslim ze to bude lepsie ked nastane prave ten pripad obrusovania materialu , pripadne flaky , cesticky a pod nebude az tak vidiet .
odstranovanie rias je v pohode , skusali sme povrch suchat tvrdym kartacom - farba a povrch odolal.
kedze nie sme na trhu dlho a vyrobu prisposobujeme skor na zakazku , snazime sa zo zakaznikom vychadzat v ustrety , takze aj taketo zakazky typu hladky povrch , lakovanie a pod , s ochotou vyriesime , alebo sa posnazime doriesit , k spokojnosti zakaznika a tym dosiahnut to aby bol nas produkt lepsi a pristupnejsi