Rozmer akvaria:
150x60x60 cize 540l
pod to skrinka o vyske 80 cm
Osvetlenie
T5 4x 80W v kryte vlastnej vyroby (do jeho vyroby sa pustim ked bude sklo doma)
Filtracia
Tu si s radostou necham poradit ale ja som zatial uvazoval o 2x JBL CristalProfi e1501 greenline alebo fluval FX-5 no hlavne by som k tomu chcel dorobit (dokupit) rampu kvoli lepsiemu prudeniu v celom akva.
Dno
Asi nejaky tmavsi jemny strk a pod to TetraPlant Complete Substrate
Flora
Bude tam vsetko mozne... neplanujem biotopne akvarium. Urcite tam budu nejake echinodory, Staurogyne repens, vela stonkovych rastlin a anubiasi ktorych chcem pripevnit na korene bez ktorych si to ani neviem predstavit

Fauna
Moj par cichlid mnohotrnnych, tetry ozdobne, neonky, corydorasovia, akara hneda a asi aj nejaky ten skalar a urcite nebudu chybat otocinclusi ktorych mam velmi rad

Co2
3kg flasa so vsetkym co k tomu patri
Na zaciatok by som bol rad ak by ste mi pomohli s vyberom spravnej filtracie a popripade dna. Tesim sa na vase rady, pripomienky a pravdaze aj kritiku ktora mi azda pomoze. Rad by som sa taktiez poradil ci nebude problem s vahou akvaria kedze som v byte a stena pri ktorej by malo stat asi nebude nosna. Akvaristom som len od augusta no dost ma to chytilo a aj preto som sa rozhodol pre nieco vacsie nez len moja terajsia 112ka.