Prv než Vám opíšem moje plány, tak mi nedá niečo nenapísať. Starší používatelia ma možno poznajú. V roku 2008 som si zakladal svoje prvé akvárium, no je v tom jeden háčik. Mal som 9 rokov

Tak a teraz prejdime k veci, prečo som tento účet zas a znova oprášil. Pri včerajšej návšteve pivnice som zakopol o staré akvárium. Odvtedy mám hlavu plnú myšlienok, prečo nezačať znova. Chcel by som poradiť v podstate o všetkom, takže začnem špecifikovať moje podmienky.
Akvárium podľa toho čo si pamätám má 54l, rozmery neviem. Bude umiestnené v relatívne svetlej miestnosti, keďže izba je orientovaná ná východ, no priamy kontakt so slnkom nebude. Problém možno bude v tom, že je to blízko pri radiatóre. Nekúrime veľa, jar / leto / jeseň vôbec, cez zimu trochu. Osvetlenie čo si pamätám tak 45 cm 15W trubica. Ryby... Akvárium bude robené pre menšieho brata, takže asi čím väčšie množstvo a čím farebnejšie tým lepšie. Čo si spomínam, tak neónky boli veľmi oblúbené u neho. Dalo by sa pre nich niečo dobré vytvoriť v 54l? Ďalej rastliny... V nich je trochu problém.. Býva v Poprade a naozaj, normálna akvaristika tu nie je. Čiže rastliny zvyčajne berem aké majú a nemajú ich veľa. Každé ďalšie parametre, ktoré by ste považovali za potrebné prosím napíšte. Ďakujem za každé pripomienky, rady a návrhy na nový štart, dúfam, že to výjde lepšie ako minule