Seraph napísal:Verim ze na 54l akva by mohol stacit....co sa CO2 tyka, tak v o svojej teme som uvadzal ze mam ten lacnejsi system na distribuciu CO2....nie klasicky set ale postupne sa co2 uvolnuje z takej opacne obratenej akoby nadoby...
Seraph napísal:Ak teda cistim filter (co asi nebude az tak casto - dufam), odpoijm len jednu stranu dvojkohuta od druhej, tak?
Ako filtraciu mam kupene aj keramicke valceky aj tie biologicke gulocky od EHEim profi substrat a v baleni este boli tie vata a modry molitan....tak rozmyslam ako to co najlepsie vyskladat v tom filtri......nejaka rada?
Nejaky tip na to cim to premazavat? Hadam netreba kupovat original eheim silikon alebo predsa?
VDAKA
matus.galan napísal:
Ak chces aby sa ti to lahsie cistilo tak si na tie media kup sietku do ktorej ich das. Ked budes potrebovat vycistit tak len vyberies sietku, premyjes a hotovo.
Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
matus.galan napísal:Ja by som si kupil za par supiek conske lily pipesto tu moze vydiet v roznych temach alebo kovove ak sa bojis ze ich rozbijes.
Ono akokolvek zacnes tak postupne to budes menit lebo osobne si myslim,ze toto riesenie s rampou nebude vhodne pre tvoje akva a to co tam chces mat. Najlepsie ak das vystup a vstup do filtra na jednu bocnu stranu napr do stredu.
To ale uvidis podla prudenia vody v akva.
Seraph napísal:Rozmyslal som aj nad tym, ale vo viacerych temach som sa docital, ze lily pipes vyrazne! Znizuju prietok a kedze moj filter je podla viacerych na toto akva malo, asi by to nebol dobry krok...
Seraph napísal:Takze skusim a uvidim. Zazraky necakam, chcem relativne fungujuce akva, uz bez predchadzajucich veci (ako bolo 3d pozadie, ktore mi zobralo min. 10 l vody, kedze nebolo slim apod.)
Prerabat uz nebudem nic, hnojenie planujem easy profito, kalium a uvidim ako s tym carbom (asi bude treba sem tam pravidelne dolievat - rastlinam sa dari viac s tym)
Rybky velmi tuzim po microdevario kubotai, tak budem skusat stastie na tej stranke rybkynazelanie lebo v PO nezohnatelne...
matus.galan napísal:Ako pise Hora Kubotai maju dost casto v Aqua-Canis, to je hned oproti auparku cez koljanice elektricky. Zaparkujes, vybehnes, kupis a idespripadne tam mozes zavolat maju aj stranku ci su na stave. Ja som ich mal tak ti dam jednu radu, pozor na to,ze vedia slusne skakat von z akva ak budes bez krycieho skla.
Vedia sa poriadne vyplasit, osobna skusenost. Ked sa zaplo svetlo alebo som prisiel k akva pri vypnutim svetle hned skakali von. Tak pozor na to. Mozno lepsia varianta je tetra ohniva a ta sa drzi v strede akva
Seraph napísal:Co sa svetla tyka ma to 33w a je tam 7 poloh od max po minimum na stmievaci, (dajme tomu ze jedna poloha 15%)
Takze ako by ste svietili ked napustim vodu? Cca 70% 6hodin?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.