Michaela1310 napísal:... Pôvodne sme chceli mať v tomto akvárku 10 neoniek, 2 prísavníky a ešte možno max 8-10 Rasbory klínové. V akve nám povedali, že to tak môže byťje to hlúposť? Mala by som tam dať iné ryby?
Ďakujem..
matus.galan napísal:Ono to mas tak, je jedno nepisane pravidlo, ze na 1cm rybky mas mat 1L vody
...
cezar.milan napísal:Keď ty si ideš aj tak po svojom. Fantom je veľká rybka a nevhodná do toho objemu. Cítim, že je tu zbytočne radiť
okrim3 napísal:Čo by som si podľa Vás mal dať do akva keď mi financie a ani priestor nedovoľuje mať väčšie akva ako 54l? Či radčej si ani akva nekupovať ak to nemá byť aspoň 200 litrové pre 4 rybičky. Ako tak čítam tento portál tak najlepší akvarista ma aspoň 150l a v ňom tri neonky. Ten kto má menši môže mať len rastliny a krevety a slimáky.
Moja predsstava bola nasledovná: Postupne začať s jednotlivými druhmi a v konečnom štádiu som tam chcel mať
6x danio pruhované
4x plata škvrnitá
4xpancierniček (pigmaleus alebo aldofov)
6x razborka klinoškvrnitá (prípadne galaxi)
a k tomu zopár krevetiek a slimákov.
okrim3 napísal:6x danio pruhované
4x plata škvrnitá
4xpancierniček (pigmaleus alebo aldofov)
6x razborka klinoškvrnitá (prípadne galaxi)
a k tomu zopár krevetiek a slimákov.
jovo25 napísal:Zdravím mám 54 litrove akva a mám tam 2*prisavnica thajska už majú 8 cm...1*mecunka má 5 cm a 4 malé mecunky a 2*guľka a 1* prisavnik...je to dosť či môžem ešte dačo pridať a čo sa k ním hodilo...ďakujem
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.