matus.galan napísal:Si nas poplietol z toho ako si to napisal to vyznelo ako keby ti tych 6 zmizlo z akva
pacakuti napísal:matus.galan napísal:Si nas poplietol z toho ako si to napisal to vyznelo ako keby ti tych 6 zmizlo z akva
Prepacte chlapci nemal som to v umysle ale bol som riadne vytoceny a ani slubena stonkovka nebola vraj za nu pytaly 16€.
Odoslané z LG-D620
kvietik napísal:a rastliny ako dari sa im?
pacakuti napísal:kvietik napísal:a rastliny ako dari sa im?
celkom to ide hygrofolie som skratil a cakam az sa rozrasu ta stonkovka v oc uz nebola ale mam prist okolo 10teho tak uvidim co tam bude.
Odoslané z LG-D620
seneka647 napísal:pacakuti napísal:kvietik napísal:a rastliny ako dari sa im?
celkom to ide hygrofolie som skratil a cakam az sa rozrasu ta stonkovka v oc uz nebola ale mam prist okolo 10teho tak uvidim co tam bude.
Odoslané z LG-D620
vie niekto poradiť kde na sk. sa dá kúpiť mirophilum pinnatum?
Odoslané z LG-D620 pomocou Tapatalku
martin_s napísal:seneka647 nejak mi usla pointa preco pridavas fotku svojho akvaria do temy o akvariu pacakuti-ho v sekcii "Vase akvaria"...
seneka647 napísal:martin_s napísal:seneka647 nejak mi usla pointa preco pridavas fotku svojho akvaria do temy o akvariu pacakuti-ho v sekcii "Vase akvaria"...
Pretože po aktualizacii ap. mi to pod predchádzajúcom nicku nešlo prihlásiť tak som musel zmeniť adr.
pacakuti napísal:seneka647 napísal:martin_s napísal:seneka647 nejak mi usla pointa preco pridavas fotku svojho akvaria do temy o akvariu pacakuti-ho v sekcii "Vase akvaria"...
Pretože po aktualizacii ap. mi to pod predchádzajúcom nicku nešlo prihlásiť tak som musel zmeniť adr.
priatelia akvaristi dovolím si aktualizovať malý zmenu
pacakuti napísal:pacakuti napísal:seneka647 napísal:[quote="martin_s"]seneka647 nejak mi usla pointa preco pridavas fotku svojho akvaria do temy o akvariu pacakuti-ho v sekcii "Vase akvaria"...
pacakuti napísal:pacakuti napísal:pacakuti napísal:[quote="seneka647"][quote="martin_s"]seneka647 nejak mi usla pointa preco pridavas fotku svojho akvaria do temy o akvariu pacakuti-ho v sekcii "Vase akvaria"...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.