cangoore napísal:Cafte, chcem si kupit 600 L akvarko ale byvam na 6.poschodi v panelaku a mam strach ze by mohlo prasknut a dalej nepokracujem......... vytopeny aj v pivnici....., to akva je v rohoch vylistovane a hrubka skla 12 mm......
ak ma niekto skusenosti , chcem sa ho opytat ci taka vaha <vyse pol tony> je v panelakoch v norme
zatial mam 112 L , a chcem viac a viac
Wepman napísal:Bob zemetrasenie? No krasne... Rozmyslam co musi robit chudak japonec Amano znamy svojim aquascapingom)) myslite ze maju specialne upravene podstavce a akvarka aby to vydrzalo aj zemetraska? ved ich tam maju na dennom poriadku
inak ja mam 500 L + 150 L a tiez v pohode co sa tyka podlahy.
abba napísal:cangoore napísal:Cafte, chcem si kupit 600 L akvarko ale byvam na 6.poschodi v panelaku a mam strach ze by mohlo prasknut a dalej nepokracujem......... vytopeny aj v pivnici....., to akva je v rohoch vylistovane a hrubka skla 12 mm......
ak ma niekto skusenosti , chcem sa ho opytat ci taka vaha <vyse pol tony> je v panelakoch v norme
zatial mam 112 L , a chcem viac a viac
neboj sa mozes tam dat aj 2000L pri nosnu stenu, nie pri priecku.pytal som sa otca/stavebnik,statik/nic sa nedeje tam je obrovska rezerva ak ide o zatazenie jednotlivych poschodi,ber do uvahy ze ti ludia na prvom poschodi maju mnohonasobne vacsie zatazenie nosnych murov ako ty so svojim akva
vlasto1984 napísal:myslis ze to bude ok spolu to bude kolo 1,5 tony netreba tam davat neake vystuže alebo nieco podobne
Naspäť na Začínam s akvaristikou
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.