cena je primerana velkosti a kvalite pouzitych veci.
Pri tych sumach som neriesil ci nieco zozeniem v tom alebo v tom eshope o dvacku lacnejsie.Najma techniku som kupoval u osvedcenych predajcov kedze napr. v pripade nejakeho problemu a reklamacie sa nepotrebujem natahovat s nejakym shopom a cakat na 30 dnove vybavenie.
Tak nejaky zoznam co si zbezne pamatam (ceny platne v tom case,uz to islo o nieco dole takze teraz by sa dalo aj lacnejsie)
Akva uz bolo na mieste tak jeho cenu neviem ale odhadujem cca 400-500€ vratane spodneho,prechodiek,pvc a napojenie na vodu
K akva bol eheim 2228-dnesna cena cca 200€
Pribudol eheim 1200XL + kopec kg substrat pro+ Seachem Purigen aj do 2228 500€
Komplet CO2ka 200€
Svetlo Blau je jedina vec ktora sa kupovala pouzivana - kupovane v CR za 8000kaciek - cca 330€
Svetlo bolo povodne nad morskym akvarkom takze vymena vacsiny trubic za nove.Nove trubice su vsetky len "akvaristicke" GLO a podobne.Aj ked tu na ne vsetci nadavaju musim povedat,ze stoja za to.To akva vyzera uplne inak ako len pod nejakymi 840-865mi.
Trubice 80€
Vytlacne cerpadlo Eheim na doplnanie vody 80€
Plus dalsie tech. drobnosti cca 300€ (casovace,automaticke krmitka,ohrievac,rozvody k filtrom som robil komplet z pvc rur a ostatne male blbosti)
Faunu floru a layout si uz tak nepamatam.
Koren 100€
Tusim 6x velke balenie 10kg denerle quartz gravel (vtedy sa na Slovensku este ani nepredaval,kupovane v AT) 150€
Prva varka rastlin Tropica 150€ dodnes pribudli rastliny za dalsich cca 50€ + par balikov denerle starter tabs
Ryby vratane najnovsich diskov 500€
Ked to tak zratam tak som sa sekol o nejaku tu tisicku +-