toto jedno nie je moje,patri znamemu o ktore sa staram ale cistim ho s takou laskou ako tie moje doma

Ked som sa dostal k tejto nadrzi bola hotova a nachystana na napustenie vodou s cielom malawi.
Trosku ma hnevaju samotne zaklady tohto akvaria.S pripravou zacala nejaka firma (nemam presne info ale vraj chalani z Biotopu co sa mi nechce verit lebo myslim,ze by to takto neodflakli).
Akvarko ma navrtanu jednu dieru do dna kde je napojene priamo na odpad.Pod nim je umiestnene dalsie akvarium ako zasoba na vymenu vody + miesto pre externy filter.Toto spodne akva je akasi poistka keby ex. filter zacal tiect a je pri vrchnej casti opat navrtane a napojene priamo na odpad.
Nechapem preco do takto velkeho akva nespravili rovno klasicky prepad a zo spodneho akva mohol byt velky biofilter.
Bohuzial akva je zabudovane v stene na zelezo-betonovom preklade takze takato dodatocna uprava by uz bola velmi narocna.
K akvarku bol nachystany ex. filter Eheim 2228 co beriem na planovane malawi aj tak ako nedostatocne...