Pozdravujem vsetkych akvaristov,
ktori by chceli pouzit ADA Forest Sand - ORINOCO vo svojich akvariach, ADA ho uz nebude distribuovat. Tuto informaciu som dostal asi pred mesiacom od Aqua Design Amano co., czech & slovak republic.
Po tejto informacii ma zamrazilo, nevzdal som to a porozhliadol som sa po web strankach. Poslednych 8 balikov ADA Forest Sand - ORINOCO 8 kg som nasiel na stranke
http://www.garnelenhaus.de/. Za pomoci pani Gabiky, ktora ovlada perfektne nemcinu ( velmi pekne jej dakujem, bez nej by som to nezvladol = komunikaciu ) sme telefonicky oslovili bratov Logemannovcov, ktori boli velmi, ale velmi ustretovy ( este som sa s niecim takym nestretol, predajca = zakaznik ). Nakoniec nasli v sklade este dva baliky ADA Forest Sand - ORINOCO 8 kg a kedze nemozu distribuovat vyrobky ADA na Slovensko dostal som nasledovnu ponuku :
1. cena ADA Forest Sand - ORINOCO 8 kg = 22,- €
2. doprava DHL v ramci Nemecka tri baliky = 80 kg ZADARMO

.
Za tuto velmi prijemnu skusenost sa chcem bratom Logemannovcom podakovat, DAKUJEM.
Momentalne ma caka zorganizovat dovoz 80 kg ADA Forest Sand - ORINOCO na Slovensko a konecne vytvorit vysnivane akvarium s nazvom ........