Monty napísal:caute. mam 84L akva, stale v zabehu. mam tam 3x kardinalka, 4x danio, a 4x malicke panda corydory. podla zaludnovacich vzorcov by som este mal by som schopny pridat nejake ryby.
dcere som slubil par gupiek, z toho jeden ten vejarovity fesak.
no a napokon by som to rad ukoncil s parikom nejakych vacsich a farebnejsich ryb, nez su tito vsetci spunti. nech to vyzera roznorodejsie a zivsie.
viete nieco dporucit? nejake male zlte skalare? alebo guramy? alebo nejake pokojne zlte cichlidy? nieco na spestrenie.
vopred dik.
PS: fotku mojho akva mozte vidiet pod mojim profilom. je skor dlhe, nez vysoke.

njn, pokial dobre vidim akva je dost "cerstve" ja by som na tvojom mieste dalsie rybky nepridaval, skor by som sa poobhliadol po nejakych rastlinkach .... a ak spravne vidim v pravo to je umela rastlina

ak ano tak sup ju do druhotnych surovin ... v akva umelina nema co hladat ....
taktiez tie biele "vapence" su vhodne mozno do morskeho akva, pripadne do malawi alebo tanganiky .... nezda sa mi zeby kardinalky, dania, panciernicky vyhladavali tvrdu vodu ....

pripadne ze by sa v ich domovine nejake podobne utvary nachadzali ....
ked sa ti rastlinky riadne rozrastu, potom mozes uvazovat nad pridavanim rybiek ... a mimochodom akvaristika nie je "jadrova fyzika" na vzorce radsej rychlo zabudni

usetris si akurat sklamanie ....