Ale ja sa nerad hadam, ak sa to da nazvat hadkou a preto nech si kazdy povie svoje... ved predsa ma na to kazdy pravo a moja povinnost je vypocut si ho, ked sa so mnou rozprava, nie?
Ona napisalajim napísal:to Joko: Ja som vstaval o piatejMal som len taky pocit ze Gabriela mozno ale naozaj len mozno nevedela ked napisala ze citujem "mal by si zatienit akvarko" ,ze sa jedna o jazero.
A ten usmev znamena, ze to myslela zo srandy. Teda pravde podobnegabriela napísal:mal by minimalne zatienit akvarko na par dni
- v pohode, na fore si stale kazdy napise co chce, o tom sa tu uz polemizovalo a napisalo ... Na to to je.jim napísal:Ale ja sa nerad hadam, ak sa to da nazvat hadkou a preto nech si kazdy povie svoje... ved predsa ma na to kazdy pravo a moja povinnost je vypocut si ho, ked sa so mnou rozprava, nie?
velo napísal:Po nie prilis kladnych ohlasoch niektorych clenov koncim tuto temu a to co bude s mojim 7500 L akva sa uz nedozviete ...![]()
niektorym co ma neodradovali dam vediet ako to dopadlo a ked to bude zrealizovane tak ich pozvem na navstevu .
To mozem potvrdit (nie len ja) Tie rybky sa to naucia. Akurat ze ja ani netukam. Ako nahle tam nieco nasypem, hned tam je par rybiek a tie prylakaju ostatne splechotom vratane prisavnikov. Nehovoriac o tom, ze maju aj cuch.velo napísal:hadam ani nebola rybka stredneho a horneho vodneho stlpca ktora by neprisla k hladine ...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.