bolek napísal:P.S.: potom som ako prvý, ktorý sa hlási o ich odchovaných mládežníkov...
mno bolek, po vasich skusenostiach budem rad, ak sa u mna budu aspon rocik prehanat, hoci jedna uz posla, ta najmansia a asi aj najslabsia, ostatne krmim niekolkokrat denne a samce sa uz zacinaju pekne vyfarbovat, horsie som dopadol s drobnoustkami (presny druh neviem, ak ju niekto z fotky identifikuje, dajte vediet), s 5tich ostala len jedna.., ta najvacsia, pravdepodobne samec, ostatne po druhom dni v akva nahanal a nedal pokoj, tak jedna po druhej posli...a to som si myslel, ze su to mierumilovne rybky (choval ich niekto? ake mate skusenosti)

roox napísal:no mas v tom akvarku velky potencial...
pravdupovediac roox, take male akvarko som este nemal ("cistych" mozno 17-18L vody), a hlavne v takej super kondicii (klopklopklop), od sinicovej "nehody" mi tam vsetko rastie ako v dzungli, ziadna riasa, travnik - lilaeopsis krasne zarastol cele dno, rotalu rotundifoliu uz budem musiet pretrhat..co je pre mna zatial zahada je rast heterantheri zosterifolie ktora nerastie k hladine ale taha sa pozdlzne, zospodu vyhana korene a z vrchnej casti odnozuje...(?..vela sveta?..)