Cafte, keby ste mi mohli poradit ake rybky by som si tam mohla dat. Chcela by som skor take farebnejsie rybicky.. Len take malicke ako neonky tam nechceem.. Dikes vopred
PS: Som zaciatocnicka
Naposledy upravil petrofka dňa 10 Nov 2006 14:46 pm, celkovo upravené 1 krát.
Ja by som tam rozhodne dal dal dake to labeo, botiu etc. A mozno aj daco zo zivorodiek,ale to nevim ci ich tam chces dat..
A o takych ako prisavnik etc. ani nehovorim..
Vela stastia v zostave akva
::skus najprv pohladat po internete nejake informacie a mozno ti nejaka rybka padnedo oka - nezabudni si pozriet aj podmienky ake vyzaduje.
::male farebne mas napr zivorodky - to je prve co ma napadlo. alebo skus guramy,..... naozaj staci len hladat
Pozri sa na stranku:
www.topweb.szm.sk a trosku to tam presurfuj. Je tam vela dolezitych informacii, alebo mozes este vyskusat www.akvarko.cz a tam klikni na atlas ryb a tiez tam trosku pobehaj.
Maj sa
Ahoj.No ja by som ti na zaciatok odporucil nejake odolnejsie druhy,lebo si zaciatocnicka.Mne osobne to velmi pomohlo,lebo som sa tak dobre naucil zaobchadzat s rybami.Keby si si kupila narocnejsie druhy,nemuseli by vydrzat dlho a od akvaristiky by ta to mohlo odradit.po nejakom case budes moct prejist na narocnejsie rybky.take nenarocne su zivorodky,teraz si nie som isty ci aj b.splendens a aj nejaky panciernickovia su fajn. Good luck
No tych 9 litrov hore dole nezabija.ja mam v 68 l prietok 250 l za hod. cize do 300 l/hod ti bude uplne stacit.ale radsej nie menej ako 200 l/hod.Ale je aj dolezite,ze kolko ti to zachyti "bordelu".
nejaky ten parik ti mozem dat...podla mna to nieje narocna rybka..ak chces ozvy sa...
a toho synodontisa by som asi nedaval do rastlinkoveho akva..jemnejsie druhy ti moze povytrhat..