Poradite niekto ake rybky kupit?

JodiBB napísal:je este niaky iny druh ktory by sa mi tam hodil a kde je samicka od samceka farebne rozlisena???
tych neoniek mozno kupim teda viac ale chcem tam este 2 ine rybky.
celkom sa mi paci aj Labeo bicolor a Labeo bicolor albino.
duri75 napísal:Labeo bicolor je killer (aspon moj bol). Vyslovene neodporucam. Zo zaciatku bolo vsetko OK. Potom mu vsak "ruplo v debni" a ustval mi na smrt samicku black molly a skoro aj 2 mecunov. Musel som ho oddelit. Pritom 2krat skusil spachat samovrazdu, bohuzial druhy krat uspesne.
Neutocil jedine na neonky a panciernickov.
xiphophorus napísal:a co takto tetry neonove s ramirezkami?? a este par prisavnikov
Miloš napísal:nefungovala botia je prilis velka na take akvarium ta bojovnica moze byt neonky myslim ze v pohode aj 10 zas tak velmi nespinia takze kombinacia 10 neoniek + parik bojovnic by mohla byt OK
duri75 napísal:Neviem ako krab ale krevetky sa znasaju s neonkami bez problemov.
Bojovnica plava skor pri hladine, takze si "veci" na dne moc vsimat nebude. Ja nemam negativne skusenosti s bojovnicami, mam ich asi 100 v jednej nadrzi, kde sa presmyklo aj zopar gupiek a naopak zopar bojovnic sa presmyklo ku gupkam a mecunom. Pochybujem ze by si neonky vobec vsimali a naopak.
Bojovnice sa nemaju radi medzi sebou - teda hlavne samce ale aj samice. U samcov to vsak ide natvrdo a vacsinou konci umrtim (v 50l urcite). Skor musis davat pozor aby si nekupil rybky, ktore budu bojovniciam okusovat plutvy.
Miloš napísal:mrenka nadherna je na to akva mala dorasta do velkosti cca 15 cm anio v tvojom akva by ich nikdy nemala ale je to ryba do velkych nadrzi a tiez pochybujem o tom ze by sa dobre citila sama dalsia vec mrenka machova je hufova rybka podobne ako neonka a k bojovnici sa nehodi lebo by jej okusovala plutvy ryby treba vyberat aj podla ich poziadovok a ak ich nemozem zabezpecit tak si ich nekupim
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.