Ján Pečo napísal:mam 1200 ku v 430l akva. Slape ako hodinky. Podla mna je mimoriadne tichy. V izbe ho vobec neregistrujem.
No ten Tetratec ma uz v baleni komplet naplne takze si myslim ze ta cena je good takze Tetratec je uz aj z naplnami za tu cenu...Ľubo z Ťahanoviec napísal:Uvažoval som nad nim,nakoniec som kupil Eheim 2228 za 5290sk,bol naplneny molitanom a biokeramikou substrat PRO za 2000sk takže ta cena je skoro porovnateľna s Tetratec -keď maš ktomu dokupiť ešte maplne?Zisťoval som tiež niečo o ňom avšak nikto ti asi nepovie že fachči mu tri roky a je super tichy keďže sa predavaju najviac rok a to su ešte v zaruke .Popremyšľaj,je to na tebe. S pozdravom Ľubo.
Aha tak potom dobre no ty si asi investoval raz a poriadne a ja castejsie no uvidime...Ľubo z Ťahanoviec napísal:Vsadil som na kvalitu,tak som kupil Eheim a chcel som aj tichy filter v čom sa oni vyznačuju,mal som aj Fluval veľmi som s nim nebol spokojny ,netvrdim že Tetratec je zly .
Pocuj a to mas dve hadice nie jednu na cerpanie vody z akvaria a druhu na cerpanie do akvaria tie hadice je jedno kde das alebo musia byt niekde extra napr dole v akvariu alebo v strede akvarka alebo je jedno kde to das ? mozes dat napr vtokovu hadicu napr hore tesne pod hladinu na lavu stranu a vytokovu na pravu stranu ?Ján Pečo napísal:mam 1200 ku v 430l akva. Slape ako hodinky. Podla mna je mimoriadne tichy. V izbe ho vobec neregistrujem.
Diky mockrat je to super video... vidno setko dobre a je pekne setko ukazane a povysvetlovane... takze ta hadica co bere vodu musi byt dole oka to som chcel vedietDzuzepe napísal:na tomto linku si najdes video k instalacii a fungovaniu filtra:
http://www2.tetra.de/tet_internet_impor ... 005%20.wmv
Na vstup aj vystup je len jedna hadica.
Nasavanie je vysko nastavitelne, takze si mozes stanovit vysku nasavania.
IcE napísal:Chcel by som sa spytat ake skusenosti mate s tymto vonkajsim filtrom... ci je tichi spolahlvy chcel by som to do 350 l akvarka ak viete o niecom lepsiom alebo niecom podobnom za podobnu cenu tak by som bol rad ak by ste ma o tom poinformovali... dakujem....
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.