badox napísal:Jani dobrá otázka! Tiež ma to zaujíma. Ja osobne som zatiaľ prerábala za prítomnosti rybičiek. Tiež mám v štrku bivoj, rastlinky vyťahujem veeeľmi opatrne. Rybky to zatiaľ zvládali. No zaujímali by ma názory skúsených akvaristov... aj keď rybičky asi nikomu ešte nepovedali, čo ich stresuje menej
Člověče - u mne je to naopak. Čím jsem starší, tím méně teoretizuju nad chemií, hnojením, filtrací, atd., a stále více strkám ruce do vody. Je to totiž nejspolehlivější cesta k úspěchu. Ať si kdo chce co chce říká...andy.betta napísal:S pribúdajúcim vekom akvaristu úmerne ubúda z jeho potreby klásť ruky do vody, xi xi...
SoRex napísal:Člověče - u mne je to naopak. Čím jsem starší, tím méně teoretizuju nad chemií, hnojením, filtrací, atd., a stále více strkám ruce do vody. Je to totiž nejspolehlivější cesta k úspěchu. Ať si kdo chce co chce říká...andy.betta napísal:S pribúdajúcim vekom akvaristu úmerne ubúda z jeho potreby klásť ruky do vody, xi xi...
majko napísal:Otvorene priznavam, ze ja moje velke akvarium bez chemie a techniky jednoducho neudrzim. Mozete mi to teraz nandatRad si pozriem fotky opacnych prikladov.
. Majko, aj techniku a chemiu nedokaze zvladnut kazdy. Tebe sa to podarilo, mozes byt na to hrdy.Osobne chemiu, presnejsie liecenie neovladam vobec. Co sa tyka komercnych zivin k rastlinam dake som uz vyskusal, a bol som s nimi spokojny. Nieco som z nich aj dokonca odkopiroval, a doplnil do mnou robenych zivin.majko napísal:Otvorene priznavam, ze ja moje velke akvarium bez chemie a techniky jednoducho neudrzim. Mozete mi to teraz nandatRad si pozriem fotky opacnych prikladov.
Tento výrok se sice dobře hodí pro Majkyho, ale v původním kontextu (předělávání akvária) vyznívá hodně mimo!badox napísal:k tejto diskusii si dovolím použiť vysluzilov výrok:
"Majko, je vzdy treba robit tak ,aby to vyhovovlo najviac pre teba"
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.