je mi jasne ze akvarium sa preraba skoro stale ale zaujimalo by ma ako casto by sa malo kompletne prerobyt
ja si osbne ze cim mensie akvarium tym ho treba castejsie prerobat

Ked mas velke mnozstvo rastlin netreba skoro nikdy odkalovat mozno raz za pol roka az rok.potkan napísal:mozem sa opytat? na odkalovanie pouzivam klasicku hadicu, ktorou ked chcem dostat spod kamenov kal musim ich jemne rozrusit, neviem si predstavit ako to budem robit ked budem mat po dne kopec rastlin, mozem ich normalne vybrat a porozkladat nanovo? ako teda odkalovat v takomto pripade a ako casto?
Ked nemas vela rastlin a mas volne miesta medzi rastlinami odkal iba tam a rastlinky nenarusaj.To bude v pohode stacit.potkan napísal:ja som sa to pytal lebo Kubo pisal, ze rastlinky vybera raz za pol rok vsetky a prerobi cele akva... takze som chcel vediet ci je v pohode spravit to aspon raz za ten pol rok..nemam az tak vela tych rastlin resp. zatial sa nerozrastli tie co mam a volnym okom vidim pomedzi strk usadeny kal, takze neviem ci je to ok a mam to nechat na rastlinky alebo to mam tak raz za tri tyzdne trochu rozrusit a odkalit aspon teda bez vyberania rastlin.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.