babygirl006 napísal:jj aj s filtrom,aj s rastlinkami...akurat idem posadit a napustat vodu:)))noo uvidim ci vydrzim tyzden:DDD
babygirl006 napísal:ahojte..chcem sa opytat aky dlhy cas mam nechat akvarko bezat,kym vypustim rybky???viem ze vsade pisu tyzden-2-3 dokonca mesiac...ale ja by som chcela vediet ci narobim zle,ak ich pustim po par dnoch:) kupili sme vacsie akvarko a uz sa neviem dockat kedy presuniem rybicky zo 40tky do 200ky:DD dakujem za odpovede
S takymto pristupom sa na teba kazdy akurat zvysoka...babygirl006 napísal:4 martin_s:
ano mas pravdu..ja to mam rada takto priamo naservirovane...vadi ti to??tvoj problem..nikto ta neprosil o to aby si sa vyjadroval k mojej otazke,takze ak sa ti nepaci tak fuck off!!!!!!
eminence napísal:za dobrotu na zobrotu![]()
babygirl006 napísal:ja to mam rada takto priamo naservirovane...vadi ti to??tvoj problem..nikto ta neprosil o to aby si sa vyjadroval k mojej otazke,takze ak sa ti nepaci tak fuck off!!!!!!
babygirl006 napísal:prosiiiiiiiiiiiiiiiiiim??????????...............
babygirl006 napísal:sere ma akurat to,ze sa tu hrate na majstrov sveta..ja som polozila otazku a dostala som za to od vas pojeb...
babygirl006 napísal:ano,uprimne povedane nechce sa mi prechadzat cele forum,chcela som priamu odpoved na moju otazku..tot vse...
babygirl006 napísal:na tomto fore koncim!!!!
Naspäť na Začínam s akvaristikou
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.