A aku rastlinnu stravu im davas?martin900 napísal:mam 30 l akva, mam tam 6gupiek, 4tetry, 2 mecunov,,,,gupky sa mnozia a mnozia...asi ich vymenim za neonky,,,ako ich odnaucim aby neohryzali rastlinky? davam im aj rastl. stravu....
A aku rastlinnu stravu im davas?martin900 napísal:mam 30 l akva, mam tam 6gupiek, 4tetry, 2 mecunov,,,,gupky sa mnozia a mnozia...asi ich vymenim za neonky,,,ako ich odnaucim aby neohryzali rastlinky? davam im aj rastl. stravu....
mischo22 napísal:Najskor som mrazenym krmivom prekrmil spol. akva. Potom som malych postupne vypustal, takym sposobom ze som male akva naklanal a prelieval cez sietku a potom dal do spolocenskeho akva. Asi tri hned padli za vlast...
Michal Gnip napísal:Hmm...Ja som myslel ze mi poviete aspon dake znaky.
SoRex napísal:Asi dva dny před vrhem provádí samice zvláštní urovnávací pohyby, které vypadají jako nekoordinované pohyby nebo krátké křeče.
mischo22 napísal:Inak ako sa to da zistit u blackmoly??? U nej tu tmavu skvrnu na zadku vidiet furt....Je to tak ako pri gupkach???
Cize ju mam zvysit,alebo staci taka?A ake mas ty rybky?thomas111 napísal:ja mam 27-28
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.