Keď som bola malá, mali sme úžasné veľké akvárium, v ktorom sme chovali cichlidy. Ja som si vtedy ešte neuvedomovala akú cennosť máme doma. Ale nskôr, keď moja mamka ochorela, muselo ísť akvárium preč, pretože sa už o neho nemal kto starať. A tak sa u nás v rodine na chvíľu zabudlo na ryby.
Ale neskôr, keď som už ja "vyrástla" som sa začla viac zaujímať o ryby a akvária. Objavila som to čaro, ktoré sa v ich chove skrýva. ˇPreto som hneď vyhrabala mamkine staré knihy, behala som asi 5 mesiacov po onternete a zháňala všetky dostupné informácie. Ale aj napriek tomu som pri výbere rýb potrebovala pomoc, samozrejme kde inde než tu

Najprv som plánovala chov rýb v 30l akváriu, ktoré som vyhrabala z pôjdu u susedov. Celé som ho zariadila a keď prišlo na výber rýb, zistila som, (samozrejme s pomocou Vás), že by bolo pre ryby oveľa lepšie kúpiť väčšie akvárium. A tak sa aj stalo. Kúpila som si 54l akvárium a do neho párik Bojovníc pestrých a párik Corydorasov Schwartzi. Ešte plánujem kúpiť asi 3 Corydorasov už vyššie spomenutých a možno aj nejaké iné rybyčky (samozrejme nie vo veľkom počte.
Kúpila som tiež aj nejaké rastlinky, celé akvárium pekne pripravila a teraz už len čakám na tú chvíľu kedy tam dám moje rybyčky (teraz sú v tom 30l, pretože to 54l musí ešte trocha počkať)
Tak súfam že môj chov bude úspešný.

A čo vy????????