Misooo napísal:dobre tam sa píše ze odporúčam izbovu zeminu... no oukey ale ked ju dam do vody?... ved sa spina rozbehne po celej vode.. a ja ma akva dost vysoko.. ja newiem..
Kubo napísal:Zeminu odporucat zaciatocnikovi , to asi nie
Jirko suhlasim ze zemina moze dodat mnozstvo zivin , ale treba ju zasypat hrubou vrstvou strku a ked sa dostane napovrch to si neviem predstavit pri zaciatocnickych kazdodennych sprtaniach do akva.Nebolo by to najstastnejsie.Jirka Scobak napísal:Kubo napísal:Zeminu odporucat zaciatocnikovi , to asi nie
Myslis, ze hnojivo, chemie do vody a spousta pripravku, co akvaristiky lidem cpou jsou lepsi?
Zemina pro zelene tropicke rostliny pod sterk, 0,5 cm - co na tom muze zkazit?
koren napísal:jirka ja som si pred dvomi mesiacm zalozil jedno mini podla tvojej rady so zeminou , trosku mi bublinkovalo dno na zaciatku ,teraz mam ale problem so sinicou, nerozumiem v akvarku nie su ziadne rybky, tz.nekrmim tz bez detritu.....tak preco sinica do certa?
Misooo napísal:...a co s tými bojovnica ,,...preco sa ich obavat?![]()
![]()
MOJE MILOVANE!:love:
Na 100percent , pretoz mne sa dostal napovrch.Giftzahn napísal:to koren,kubo: florapol + 7Kugeln od JBL (vsetkych 7ks) som supol do 60L akva nato 8cm hrubu vrstvu Floran Filtus,kamene,drevo .akva fici uz 6mesiac a sinice sa nikdy neobjavilivlaknita riasa bola - uz nie je (krevetky si pravdepodobne pochutili) zeby Florapol bol pricinou sinice?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.