caloghero napísal:drziakmi na molitan mam mensiu medzierku, kam by som chcel napratat vrecusko s bud aktivnym uhlim alebo Sera Super Peat (ze vraj je aj pH-),
virus31 napísal:Pouzivam toto: http://www.magnetizer.cz/ v kombinaci s externim filtrem.
Parametry vody sice nemerim, ale ve vode ze stejneho zdroje se mi vytiraly jak americke cichlidy (tercovci, skalary, akary ..) tak africke cichlidy (melanochromis chipokae, pseudotropheus zebra, ..).. coz me trochu zarazi
Roman napísal:neda, uhlie ani raselina ti vodu nezmakci
jotuli napísal:dik za rady zaciatocnicka niesom ,mam akva uz skoro rok. kamene v akva mam farebne a mramorove biele
jotuli napísal:pozerala som na tie zafarbene kamene a zisla z nich farba a tie su tiez biele. ake kamene mam dat do akva aby nebola taka tvrda voda? mam gupky,skalare ,black moly,mecune
jotuli napísal:dik za rady zaciatocnicka niesom ,mam akva uz skoro rok. kamene v akva mam farebne a mramorove biele
Norman napísal:No, trosku by som poopravil Romana. Raselina vodu zmakci, ale zvysi vodivost. Avsak tento proces treba mat odskusany, nie je raselina ako raselina.
stvrta moznost na ktoru pozabudol abba su iontomenice (bez destilacie az na KH 0, GH 0, vosivost do 10 uS).
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.