iva napísal:To je tiez riesenie ale nie pre mna. Chcem totiz zalozit vacsie akva a az tam si kupit externy, tu mi zatial staci aj vnutorny. A co sa tyka rastlinky , tak som sa pozerala, ze rastie do vysky 20cm (ak sa mylim, tak sorry), no a ja mam vysku akva 50cm, cize potrebovala by som nieco o kusok vyssie.
No aj ja som si to pozrel a našiel som tam udaj ze rastie dokonca do vyšky 15-20cm ale môzem ti povedať že aj ja mam akva vysoke 50cm a ked som tu rastlinku nedavno vybral tak mi ledva vošla do vedraiva napísal:To je tiez riesenie ale nie pre mna. Chcem totiz zalozit vacsie akva a az tam si kupit externy, tu mi zatial staci aj vnutorny. A co sa tyka rastlinky , tak som sa pozerala, ze rastie do vysky 20cm (ak sa mylim, tak sorry), no a ja mam vysku akva 50cm, cize potrebovala by som nieco o kusok vyssie.
Cestou na stretko, na ulici sa nieco najde?jacik napísal:dojdi na najblizsie stretko kosicanov, nieco sa najde.
dojdem, aspon na hodinku (dufam) a nevies kto ju nahodou este ma?gabriela napísal:iva, prid na stretko.Doniesla by som ti ju aj ja, ale teraz sa jej u mna nejako nedari.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.