maros12345 napísal: liať si savo do akvária k rybám..
radovvv napísal:ja som si ich doniesom na rastlinach co som uz dost davno kupil na burze. Ale vraj aj z mrazenou potravou si to vies zaniest do akvaria...
noiz napísal:preco do tak maleho akvaria pridavas dalsie, (nevhodne) ryby? navyse v nevhodnom pocte? (otici)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MajoX napísal:V sobotu 4.6.2016 sme aqua spustili.
MajoX napísal:V druhom akva (30ke) sa bojovnici nejak zacali "lepit" plutvy (tie vonkajsie vejariky) dokopy tak mam dnes v plane nastudovat co to moze byt (kupili sme ju tiez na vystave)
Chcem sa spytat na vase skusenosti s nakupom ryb.. je normalne ze kupite povedzme 4 rybky, jedna zdochne v akva behom par hodin a ostatne si pekne ziju? Lebo mne to uz pride taky trosku podvod na zakaznika, ze predajcovia predavaju ryby co proste nevydrzia.. ked zdochnu po mesiaci alebo tak, resp. vsetky naraz, bral by som to ze ok, mam nevhodne podmienky v akva pre tie ryby, ale takto ze jedna dve za par hodin a ostatne ziju.. cisto vyhodene prachy
MajoX napísal:noiz napísal:preco do tak maleho akvaria pridavas dalsie, (nevhodne) ryby? navyse v nevhodnom pocte? (otici)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
potrebujem tam cisticov na burze som sa pana co tych otikov predaval pytal do akeho akvaria mozu ist (nemozem si predsa pamatat vsetky ryby z atlasu ake maju podmienky),
MajoX napísal:na burze som si myslel ze su chovatelia ktorym zalezi na tom kam daju svoje rybky.. (tych otikov som kupil 4och - predavac mi vravel ze do toho akva mozem zobrat 6tich - viem ze sa nekupuju ryby z akva kde uz nejake umreli ale bolo mi ich luto - som si vsimol asi 4och plavajucich hore bruchom tak ze aspon nejakych zachranim, 2ja odisli hned a ti dvaja su podla mna spokojni)
MajoX napísal:A popravde chlapi, ziadne esteticke chtice a potreby nemam. Tie fotky to dokazuju.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.