MajoX napísal:Dakujem za radu, popozeram to, na nase dnesne velke potesenie po prichode akvarko v "plnom stave".. za tie dva dni egerie pekne podrastli, aj ostatne rastlinky zamierili nahor za svetlom.. pri krmeni sme objavili vsetky rybky
MajoX napísal:ok, necham si poradit. Kedy myslis ze by som mohol trosku vody vymenit? ci to mam nechat tak? len ked som ich videl tak levitovat mi ich proste prislo velmi luto.. dozajtra by zrejme levitovali bruskami hore.. teraz uplne ozili
newsted napísal:Tym, ze menis vodu bakterie neutrpia, naopak vysoke hodnoty NO2 a amoniaku spomaluju proces mnozenia bakterii.
newsted napísal:Dalsia vec je ta zabijanie ryb v studenej vode. Niekde som cital o tomto studiu, ze ryby su citlive aj pri ochladeni. Ochladzanie funguje na bezstavovce. Najhumanejsie je rybu omracit a odrezat hlavu.
Hora napísal:Nemen uz dnes viac,nech sa robi co chce na vysledkoch merania.
MajoX napísal:ok, necham si poradit. Kedy myslis ze by som mohol trosku vody vymenit? ci to mam nechat tak?
newsted napísal:Moj nazor je, ze men vodu ak mas odstatu.
MajoX napísal:nad bojovnicou by som mozno uvazoval keby mi zdochli v 30L vsetky ryby a pozrel si ze ta voda ktora tam je a cely ten biotop je pre nu vhody.. nie som fanda strkat jednu rybu do gule..
MajoX napísal:Hora, napisal som "napr. gulu". Mozno to dam do zavaraninovej flase
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.