Mesjacique napísal:20 tisic?

hrozna suma..

Ja tam mam tiez T5 a o dost menej som za to dal, ale popisal som to tusim vyssie. Mno k lakovaniu.. lakovana je na skrinke ta vrchna doska, na ktorej akva stoji (odskusana, mojou chybou mi po skrinke vytiekla asi tretina akva, zvysok som stihol vypustit hadicou [o pol tretej rano] a vsetko prezilo bez problemov, nikde to nenapuchlo a ani nic a to lakovanie vidno prakticky len na hrane vrchnej dosky skrinky, teda hned pod akva..) a este je z vnutra lakovany kryt, v ktorom su neony hned nad vodnou hladinou. A ked sme pri striekani.. za max. 500Sk k tym suciastkam by som to mal aj nastriekane, ked len o to ide. Mno a stale.. nemozem tvrdit, ze to vyzera uplne super dokonale, chyby sa najdu, ale (mne ako studentovi, ktory peniazmi neoplyva) stalo za to usetrit tych par tisic.
ako som pisal ak je niekto zrucny nie je problem ,tento moj nazor bol pre tych ktori napriklad pracuju a chcu si zadovazit akva do bytu ako napr. doplnok do obyvacky aby to pasovalo a esteticky ukazalo.Nie kazdy ma cas behat po sklenarstvach a stolaroch a kadeco zhanat montovat.ja mam akva 220 l a stalo ma 10 000 skrinka ,3500 akva ,3500 filter + strk,osvetlenie mam komplet skrinove 3 x 700 + trubice nieco okolo 22000 ale chcel som z dreva , a to nehovorim aky som mal problem najst stolara ktory by to spravil , lebo ak je dobry stolar nebude sa piplat zo skrinkou za 2500 korun.chcel som len povedat ze je to jedna moznost a nie posledna.A co sa tyka ceny tak je to jednorazova investicia na dlhsiu dobu, s tou nizsou cenou mi to pripada ako ked si kupim psa za 15 000 a sused mi povie ze on ma zadarmo od susedov a steka a este aj hryzie ze, uplna parada , je to konicek a bytovy doplnok ,je len na kazdom z nas kolko sme ochotny do toho vlozit.